Widok
Gdańska
Brzeźno to rozbudowana infrastrukturalnie dzielnica, w której można żyć wygodnie i wykorzystując jej ważne walory rekreacyjne - położenie przy jednej z najładniejszych gdańskich plaż, blisko nadmorskich parków Haffnera i Reagana. Samo osiedle powstaje w sąsiedztwie lasu i naturalnych terenów zielonych, w miejscu zacisznym i oddalonym od ruchu kołowego oraz turystycznego gwaru.
W przypadku ...
więcej
W przypadku ...
więcej
Kupiłem sam mieszkanie na Opackiej, więc przynajmniej jedno jest sprzedane :)))
Nie wiem więc po co pisać takie bzdury. Oj, chyba konkurencja zabrała głos, albo przynajmniej ktoś nieprzychylny :)
Swoją drogą to mimo, że Opacka ma przepiękną okolicę, która staje się jeszcze ładniejsza, to Gdańska ma jednak swój urok. Nie wiem czym dokładnie przyciąga, ale jest coś w tej inwestycji? Może ta zieleń i to, że jest "na odludziu"?
Nie wiem więc po co pisać takie bzdury. Oj, chyba konkurencja zabrała głos, albo przynajmniej ktoś nieprzychylny :)
Swoją drogą to mimo, że Opacka ma przepiękną okolicę, która staje się jeszcze ładniejsza, to Gdańska ma jednak swój urok. Nie wiem czym dokładnie przyciąga, ale jest coś w tej inwestycji? Może ta zieleń i to, że jest "na odludziu"?
Tak jak napisano niżej - ze względu na olbrzymie zainteresowanie inwestycją, zdjęli ją ze strony i przygotowują ofertę. "Zapisanych" na listę pierwszeństwa w powiadomieniu jest kilkaset osób.
Szkoda, bo wiem, że niektóre mieszkania planowane były w okolicach 12000/m2. Ale przy takim zainteresowaniu pewnie najtańsze będą po 15000/m2.
Szkoda, bo wiem, że niektóre mieszkania planowane były w okolicach 12000/m2. Ale przy takim zainteresowaniu pewnie najtańsze będą po 15000/m2.
Po wymienionych tutaj "konkurencyjnych" inwestycjach ujawniają się pewne rzeczy... :)
Odnosić osiedla-molocha z kilkunastopiętrowymi budynkami do kameralnej inwestycji z czterema 3-4(?) piętrowymi budyneczkami wkomponowanymi w zieleń to po prostu chybiony strzał.
Ale to nie jest właśnie konkurencja - zupełnie inny profil klienta i zupełnie inne ceny. Mieszkania na Gdańskiej za 15 tys./m2 to normalna wycena rynku moim zdaniem adekwatna do przewag nad innymi osiedlami.
Odnosić osiedla-molocha z kilkunastopiętrowymi budynkami do kameralnej inwestycji z czterema 3-4(?) piętrowymi budyneczkami wkomponowanymi w zieleń to po prostu chybiony strzał.
Ale to nie jest właśnie konkurencja - zupełnie inny profil klienta i zupełnie inne ceny. Mieszkania na Gdańskiej za 15 tys./m2 to normalna wycena rynku moim zdaniem adekwatna do przewag nad innymi osiedlami.
Perełka
Wiadomo Invest Komfort robi świetne inwestycje znakomicie wykończone i dopieszczone "perełki". Lecz co będzie jak taką perełkę wstawimy w industrialne środowisko ? Zapewniam Państwa tak to wygląda , chodzę tam codziennie z psem. Dziesiątki blaszanych garaży rodem z Bangladeszu , Lakiernie i warsztaty samochodowe a wśród nich owa perełka. Dla niedowiarków proponuje Google Maps widok satelitarny.