Widok

Gdańska

Gdańska Temat dostępny też na forum:
Brzeźno to rozbudowana infrastrukturalnie dzielnica, w której można żyć wygodnie i wykorzystując jej ważne walory rekreacyjne - położenie przy jednej z najładniejszych gdańskich plaż, blisko nadmorskich parków Haffnera i Reagana. Samo osiedle powstaje w sąsiedztwie lasu i naturalnych terenów zielonych, w miejscu zacisznym i oddalonym od ruchu kołowego oraz turystycznego gwaru.

W przypadku ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam. To prawda, że cześć budynków jest postawiona na dawnej oczyszczalni ścieków. Zimą w latach 70-tych chodziliśmy tam na łyżwy jak to wszystko zamarzło. Tam zawsze był smród, ale pomidory piękne rosły. To wszystko jest już historią...Z kolei Biedronka stoi w miejscu naszego dawnego boiska, które sami zrobiliśmy w latach 80-tych. Te obecne drzewa w tamtych latach były małym zagajnikiem, gdzie jako dzieci chodziło się bawić nie tylko w chowanego.... Miejsce mojego dzieciństwa i wspaniałych wspomnień. Gdy robiono chodnik wzdłuż ul Gdańskiej w okolicy obecnej Biedronki zbieraliśmy duże ilości bursztynu. Była tam również kiedyś hodowla lisów, zapach był nie ciekawy. Jeżeli chodzi o zamieszkanie tam, to nowym lokatorom bardzo zazdroszczę! Gdyby było mnie stać, sam bym kupił chociażby kawalerkę, aby spędzić tam ostatnie lata życia...Pozdrawiam i polecam to miejsce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdańska

Schludnie i kameralnie, ale nie na odludziu, za to blisko plaży. Podoba mi się wizualizacja, choć budowa faktycznie leci z tygodnia na tydzień. Biedronka kompletnie nie przeszkadza, myślę, że jej bliskość to akurat spory plus, zwłaszcza że jest długo otwarta i bardzo dobrze zaopatrzona. Po to kompleks jest tak spory, by przestrzeń tego, co wszyscy podają za minus ze sobą nie zgrzytała. Nie ma już w takich lokalizacjach terenów, gdzie nic nie stoi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeba przyznać

bardzo sprawnie idzie ta budowa, Brzeźno podbija punkty atrakcyjności:D

Ile obecnie za metr sobie życzą?

Mozesz wejsc na ich strone, tam sa ceny i sobie policzyc.

garaże

Garaże obok są systematycznie okradane i podpalane, mam nadzieję, że z czasem uda się ich pozbyć. Lata świetlności mają już za sobą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

naprawdę mega tempo

nie widziałem Gdańskiej trochę czasu, człowiek wraca a tu bloki stoją. To będzie ładne schludne osiedle no i blisko do plaży, tramwaju i najlepiej zaopatrzonej Biedronki, jaką znam. Szkoda tylko, że po drugiej stronie ulicy nie ma już tej dobrej myjni samochodowej, ale na myćko można skoczyć na Marynarki Polskiej.

Dla mnie mega.

Widziałem ostatnio pare miesiecy temu to nie chcialo sie wierzyc ze potencjal krzaczorow zostanie wykorzystany.

Deweloper zdziera pieniadze

Deweloper przeszacowuje wartosc mieszkaniaz uwagi na koszt materialow. Przy ostatniej racie dolicza nawet 6% calosci a wiec nawet ponad 60tys zl przy marzach na mieszkaniach jakie ma rzedu 30-50% w tej inwestycji. Nie polecam nikomu kupowac zebyscie Panstwo sie potem nie zdziwili
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miejsce zmieniło się nie do poznania. Nowa droga, zrobiony elegancki dojazd, a samo osiedle wygląda super. Tylko trochę te drzewka małe przy blokach, no i te blaszaki szpecą strasznie, ale wg mnie to najładniejsze obecnie osiedle w tej części miasta.

Byłam dzis

Bardzo fajny dzień otwarty. piękne wykonanie budynków oraz obszaru dookoła a mieszkanka na parterze mają świetny klimat dzięki zieleni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

największe wrażenie robi mieszkanie z zimowym ogrodem

no i oczywiście cudowna zieleń. bardzo zielone osiedle a roślinność przepiękna i zadbana

raczej 70%

też się przeszliśmy

bardzo inspirujące miejsce, nawet jeśli ktoś już ma swoje "M" LUB "D". super zaaranżowana strefa wspólna i bardzo fajny pomysł na dziecięcy kącik stylizowany na bazę w ukryciu :DD na zewnątrz b. zielono no i za pare lat urosną piękne, lejące bluszcze :)

o tak, jak widać da się schludnie, a jednocześnie funkcjonalnie dodatkowo z dobrych, solidnych materiałów

Gdańska

widok z balkonów ekstra. Zarówno ten na zieleń z budką dla ptaków (jak dobrze ze biedactwa będą mieć schronienie i jedzonko zimą) jak i z boku budynków. Fajnie że strefa wspólna nie jest widoczna, tylko zgrabnie ukryta jak hobbici domek :)

Gdanska

Byłam na dniu otwartym, osiedle bardzo ładne, ale szczególnie piękna jest sala klubowa o kącik dla dzieci, pięknie zaprojektowane i wykonane. Robi wrażenie, bardzo przyjemnie i przytulnie

osiedle

kameralnie, komfortowo, bez nadęcia. Bardzo gustowne, rodzinne osiedle z piękną częścią wspólną obok placu zabaw

Inne tematy z forum Brzeźno

Przeprowadzki (11 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

do góry