Widok

Gdański kabaret im. Pawła Adamowicza

Mieszkańcy Gdańska, którzy nie akceptują pomysłu Pawła Adamowicza dotyczącego tzw. Modelu na rzecz równego traktowania zbierają się w czwartek, 28 czerwca, o godz. 9.00 przed siedzibą Rady Miasta, dawny Żak.

W peerelu władza komunistyczna zafundowała nam życie w najweselszym baraku w obozie socjalistycznym, ale program był mało rozrywkowy, a teraz postkomuna usiłuje ten program uatrakcyjnić zamieniając Gdańsk w kabaret, w barwach tęczowych.

My ten program wygwiżdżemy.
Zresztą pan Adamowicz we własnej osobie to już jest niezły, rzadki, model i ten modele nam już wystarcz po tylu latach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie zapomnij wrzucić fotek.
Chętnie pośmiejemy się z waszej manifestacji za modelem na rzecz nierównego traktowania.
Przemocowcy rodzinni i ci, co zdradzają żony tez będą ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No, popatrzecie i posłuchajcie - oto ewenement, komuna mówi o równym traktowaniu i brzydzi się przemocą, na razie tylko rodzinną wprawdzie. ale na początek dobre i to, wiadomo że tylko mówi, ale hipokryzja to jest pierwszy krok, to hołd jaki występek składa cnocie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Słyszałem, ze będzie Pięta z odczytem „cnota nierównego traktowania żony i kochanki fundamentem rodziny zbudowanej na wartościach prawackich”.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chciałbym zobaczyć tych zgredow pod Zakiem. Po czym rozpoznać mam lowce ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

PiS to taka prawica, co z Pięty wierny mąż.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Polityka

Czy Donald Tusk to faszysta? (71 odpowiedzi)

Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej. Zaczynam się...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (11 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (3 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...

do góry