Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marek P - ocena Montaż mebli we wrześniu. Wszystko przebiegło sprawnie od projektu po...
~Marek P
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 28 października 2024

MA - ocena Jestem bardzo zaskoczona negatywnymi opiniami na temat tego salonu , ponieważ...
~MA
-

dodano: 24 października 2024

MA - ocena Jestem bardzo zaskoczona negatywnymi opiniami na temat tego salonu , ponieważ...
~MA
-

dodano: 24 października 2024

Darek Gdańsk - ocena Świetna obsługa oraz projekt dopasowany do moich potrzeb. Użytkuję sama...
~Darek Gdańsk
-

dodano: 10 października 2024

Joanna - ocena Szczerze mówiąc, byłam zaskoczona, widząc niektóre negatywne opinie mam...
~Joanna
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 26 września 2024

Aga - ocena Bardzo miła obsługa, możliwość negocjacji cen oraz szybki termin realizacji
~Aga
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 26 września 2024

Helena - ocena Nie polecam, od stycznia 2024 r do teraz walczę z reklamacją, niestety nic...
~Helena
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 15 kwietnia 2024

Wojtek - ocena Witam chciałbym podzielić się opinią na temat Gdańskich Kuchni. Od samego...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 września 2023

Ada - opinia nie polecam! odradzam!! Nie odpowiadacie na terminy, maile i telefony....
~Ada
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 sierpnia 2023

Kupujący z Bydgoszczy - opinia Obsługa fatalna, telefon odbierają kiedy chcą, na wątpliwości kupującego co...
~Kupujący z Bydgoszczy
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 czerwca 2023

Niezadowolona klijentka - opinia Niesłowni montaż miał być pod koniec kwietnia jest już maj i wszystko w polu...
~Niezadowolona klijentka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 maja 2023

JS - opinia wątek zamknięty Z całego serca nie polecam. najgorszy wybór z możliwych. Montażyści z łapanki...
~JS
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 9 czerwca 2021

O. K. - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie polecam! Już pierwszy kontakt nie pozostawia wątpliwości, że...
~O. K.
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 13 stycznia 2020

Polecam ! wątek zamknięty Bardzo profesjonalne podejście do klienta , projekt przygotowany starannie ,...
~Angela
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 lipca 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry