Widok
Chodziliśmy do dr Łuczak, ale czasem jest nieprzyjemna i mam wrażenie że pozjadała wszystkie rozumy. Koleżanka też do niej chodziła z dzieckiem i miała takie same odczucie. Przepisałam dziecko do dr Łaźniak. Zdecydowanie lepiej. Spokojna, empatyczna, wyrozumiała. Może trochę trzeba ciągnąć za język ale tak samo jest z pozostałymi paniami. Przydała by się świeższa kadra bo ta trochę popada w rutynę i znudzenie. Każda z pań ma obojętne podejście do dziecka, zero uśmiechu i jakiegoś miłego podejścia.
Mój maluszek chodzi do dokror Łażniak i mam mieszane uczucia co do niej. Czasami faktycznie ma lepszy humor i więcej powie a czasami jakby chciała szybko wszystko załatwić i spokój.
Co do doktor Łuczak nie mam za dobrego zdania. Stwierdziła że moje dziecko ma potówki, kiedy miało sporą alergię i zmiany skórne.
Faktycznie przydałaby się jakaś fajna żywa młoda Pani doktor :(
Co do doktor Łuczak nie mam za dobrego zdania. Stwierdziła że moje dziecko ma potówki, kiedy miało sporą alergię i zmiany skórne.
Faktycznie przydałaby się jakaś fajna żywa młoda Pani doktor :(
Muszę stanąć w obronie Pani dr Łuczak. Moje pierwsze spotkanie z Panią Łuczak sprawiło, że także miałam mieszane uczucia, ale dzisiaj po prawie czteroletniej znajomości (tyle ma lat moja córka) uważam, że to najlepszy specjalista i człowiek na świecie. Pani doktor ma może specyficzny sposób bycia, ale najważniejsze jest dla niej dobro dziecka. Jest konkretna i rzeczowa, nie owija w bawełnę tylko mówi jak jest (może niektórzy są przewrażliwieni i to im się nie podoba). Nigdy nie odmówiła badań, skierowań do specjalisty, albo wizyty. Wystarczy spojrzeć do kogo są największe kolejki i popytać rodziców (moi znajomi przeprowadzili się za Gdynię , a nadal dzieci przyjmuje doktor Łuczak).
Pani Maria ma niesamowity dar, instynkt dzięki któremu dwa bardzo pomogła mojemu dziecku. Ona zna wszystkich swoich pacjentów, ma pamięć i niesamowitego "czuja". Osobiście polecam.
Pani Łaźniak - miła, może dobra ale mało konktetna
Pani Stachowiak - nie mam zdania
Pani Guz Szmurkała - jest miła, jak nie przychodzi się przed końcem dnia. raz odmówiła wizyty, bo wychodziła wcześniej (a byłam zarejestrowana). Specjalista ok, ale z humorami.
Pani Maria ma niesamowity dar, instynkt dzięki któremu dwa bardzo pomogła mojemu dziecku. Ona zna wszystkich swoich pacjentów, ma pamięć i niesamowitego "czuja". Osobiście polecam.
Pani Łaźniak - miła, może dobra ale mało konktetna
Pani Stachowiak - nie mam zdania
Pani Guz Szmurkała - jest miła, jak nie przychodzi się przed końcem dnia. raz odmówiła wizyty, bo wychodziła wcześniej (a byłam zarejestrowana). Specjalista ok, ale z humorami.
Też będę bronić dr Łuczak! Jest znakomita! Trafne diagnozy, skierowania na badania, zawsze dobrze dobrane leki. Jest wyrozumiała i empatyczna. Dwoje maluchów u niej leczę i nigdy nie miałam problemów. Nigdy nie była niemiła, nigdy nie skrytykowała (może po prostu nie miała powodu). Jak jej nie ma i muszę iść do innego pediatry to robię to z bólem serca. Tylko jej ufam.
Tylko doktor Kowalska. Nie zbywa, dokładnie bada, robi dokładny wywiad, daje skierowania na wszystkie możliwe badania. Do tego serdeczna, uprzejma, przyjmie zawsze każdego. Co prawda, siedzi się u niej minimum 20 minut, ale to na plus. Nie odpuści, dopóki nie wyleczy. I przede wszystkim - nie daje masy leków na oślep. Genialna lekarka, wyleczyła mi jelita.