Widok

Gdynia -Dąbrowa

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy Ktoś może mieszka w Gdynii na Dąbrowie?

Mama Maji (10 lat),Julianka (8 lat) i Marysi (5 lat)

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mieszkam na Leśnym Zakątku, tu zrobili dwa place zabaw - bardzo się chwili że o tym pomysleli bo maluszków tu sporo biega, większość to młode małżeśtwa, które tu mieszkają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jakie są ceny w tej Emo? przystepne? widziałam że i hot-dogi tam mają i inne jedzenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ceny są porównywalne z pizzeria Da Grasso. Pizza napewno nie jest porównywalna. Emo się chowa przy Da Grasso-POLECAM!
emo ma całkiem dobrą pizzę ale inne dania też są super. Czasem zamawiam.
gdzie dokładnie jest ta pizzeria ???
emo to ta na rogu gorczycowej i nagietkowej koło kościoła i szkoły
Ja kiedyś mieszkałam na gorczycowej... Ale kupiliśmy mieszkanie na Przymorzu. I teraz trochę żałujemy, bo Przymorze, to dopiero dzielnica emerytów - wszędzie ich pełno. A większość niemiła, marudząca i czepliwa :(
A na Dąbrowie, to przynajmniej dużo młodych ludzi, dużo dzieci... Dobrze wspominam okres, kiedy tam mieszkaliśmy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ewwa to wracajcie na Dąbrowę :) pojawia się coraz więcej ogłoszeń o sprzedaży mieszkań.
i ja wrocilam spowroten na Dąbrowe :)
poprawka ona nie nazywa się już emo :(
teraz jakoś tak pizza ser lunch czy coś takiego
pozdrawiam.
Ja mieszkam na Dąbrowie od 20 lat i jestem zadowolona, parku nie ma to fakt ale mozna spacerowac godzinami w lesie tylko trzeba wiedzieć gdzie i lubić.
image
Korzystałam kiedyś z usług fryzjera dla dzieci i na tym samym osiedlu znalazłam nowo otwartą pizzerie:
"ta.pizza". Musze przyznać ze dobrą podają, taką jak lubię, chrupiące ciacho i w miarę dużo dodatków.
no właśnie gdzie po tym lesie spacerować? bo ja nawet żadnego wejścia do lasu sensownego nie znalazłam, same takie ściezki że wózkiem cieżko....
Teraz ta pizzeria znów nazywa się Emo (tak było napisane na ulotce :p), chociaż moim zdaniem równie godna polecenia jest też TaPizza.pl na miętowej :)
tez jestem z Dąbrowy... dzieci nie mam...
witam drogie Panie
mieszkam na Dąbrowie (dokładniej Dąbrówka) od 22 lat i nie chce nigdzie indziej.plac zabaw pod nosem ("małpi gaj" przed blokiem rdestowa 33),pizerria nefri , zakupy wszystkie w kiwi,janbolu ,papierniczym i nawet elektryczny jest... przychodnia super i wszystkie dróżki lesne sa mi znane ....a pamietam kiedy pierwszy raz stanelam bosa stópka jako 4 letnia dziewczynka a wokół tylko błoto i pola:) oj chyba sentymentalny temat jak dla mnie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja akurat teraz mieszkam.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Ja mieszkałam

Inne tematy z forum Dąbrowa

Zakup mieszkania na Rdestowej "Leśny zakątek" (6 odpowiedzi)

Dzień dobry Planuje kupić mieszkanie na ul. Rdestowej osiedle leśny zakątek, proszę o jakieś...

do góry