Widok

Gdynia Obłuże - nowy żłobek Misiowo.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, czy są tu rodzice, którzy planują zapisać dziecko/zapisali dziecko do nowego żłoba w Gdyni Obłuże? Ja mam zapisanego syna do innego żłobka, ale ten jest bliżej i zastanawiam się nad przepisaniem. Mam jednak trochę wątpliwości, bo to nowa placówka. Umówiłam się do nich na spotkanie, jednak chciałabym porozmawiać również z jakimś rodzicem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja to bym chętnie się dowiedziała jako jest cennik, bo to wielka tajemnica i od początku istnienia nie dane mi się dowiedzieć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nasz syn tam chodzi, wpisowe do końca stycznia było 150 zł, opłata miesięczna 810 zł i za jedzenie 12 zł za dzień. Nie wiem czy jest nadal ta promocja, bo to były ceny - 10%.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za każdym razem zapraszam na spotkania :-) podaje ceny oraz zniżki, pozdrawiamy
Ja rozważałam ten zlobek, ale ostatecznie wygrały Edu-Trefliki.
Rozumiem, mój był zapisany najpierw do bajlandii, ale ze względu na lokalizację wybraliśmy Misiowo i powiem szczerze, że pomimo jakiś obaw, bo to nowa placówka to jesteśmy bardzo zadowoleni. Mam nadzieję, że i u Pani dziecko dobrze trafiło.
Witam
Czy są jakieś nowe opinie?
Ile jest opiekunek? I czy sensoena jest kadra?
Są dwie panie i czwórka dzieci, więc prawie jak prywatną opieka. Mój syn chodzi tam od początku. Teraz do 09.04 mają zamknięte, mam nadzieję, że tylko do 09.04...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak z dojazdem do tego żłobka z rana i ok. 16?
*jak z dojazdem do Edu treflikow
do góry