Widok
wiem..wiem wiem.
Jestem dorosła, zdaję sobie sprawę z konsekwencji.
Nie jestem typową "solarą", zależy mi na tym, żeby iść parę razy i aby opalanie było rzeczywiście skutecznie ...a nie chodzić codziennie, naświetlać się do bólu i wtedy jeszcze bardziej ryzykować.
Co do dzielnicy...
Redłowo
Orłowo
Mały Kack
Śródmieście
Jestem dorosła, zdaję sobie sprawę z konsekwencji.
Nie jestem typową "solarą", zależy mi na tym, żeby iść parę razy i aby opalanie było rzeczywiście skutecznie ...a nie chodzić codziennie, naświetlać się do bólu i wtedy jeszcze bardziej ryzykować.
Co do dzielnicy...
Redłowo
Orłowo
Mały Kack
Śródmieście
...wydaje mi się, że tamto solarium juz nie istnieje. Pamiętam, tez kiedys tam byłam, ale trafiłam chyba na kiepskie łóżko.
Chodziłam dość często do Silver na starowiejskiej, ale albo się "zepsuło" albo moja skóra inaczej reaguje.
Havana tez raczej najlepsza nie jest.
Nie jestem wielka fanką "solarki" ale lubię mieć zarumienioną skórę w okresie jesienno-zimowym. Oczywiście w granicach zdrowego rozsądku.
Chodziłam dość często do Silver na starowiejskiej, ale albo się "zepsuło" albo moja skóra inaczej reaguje.
Havana tez raczej najlepsza nie jest.
Nie jestem wielka fanką "solarki" ale lubię mieć zarumienioną skórę w okresie jesienno-zimowym. Oczywiście w granicach zdrowego rozsądku.