Widok

Gdynia dołącza do Gdańska

Jak widać władze Gdyni podobnie jak prezydentka z drugiej strony Trójmiasta lubią utrudniać życie mieszkańcom i już za chwilę biletów okresowych nie kupimy w Gdyni, w aplikacjach mobilnych. Brawo. Nie ma to jak cofać się w rozwoju. Włodarzom Trójmiasta radzę samemu spróbować zainstalować wspaniałą aplikacje Fala na telefonie i kupić w niej bilet. A następnie porównać proces zakupu i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdynia i Gdańsk łączą siły, by cofnąć się w cyfrowym rozwoju. Czekam, aż bilety będzie można kupić tylko przez faks albo gołębia pocztowego
popieram tę opinię 210 nie zgadzam się z tą opinią 7

Fala miala miec wspolny bilet i naliczanie przystankowe. Do dzisiaj nie dziala zadna z tych rzeczy
popieram tę opinię 88 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak ktoś się zatrzymał w poprzednim wieku to już jego strata - świat nie będzie czekał
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 32

Cofnięcie w czasie o 10lat

Miasta już odchodzą od zakładania konta. Wystarczy karta płatnicza fizycznie, zegarek, telefon. Zrobiki dziadostwo I zmuszają innych do korzystania z tego. Porażka
popieram tę opinię 70 nie zgadzam się z tą opinią 3

Agenda 2030

Nie rozumiesz widać to od razu... Ten cyfrowy świat nie będzie taki piękny jak tobie wciskają do główki ... To będzie totalna inwigilacja ale totalna ... Technologia w końcu wykończy ludzkość wystarczy że prąd wyłączą specjalnie i jesteś w epoce kamienia łupanego człowieczku ... Dodaj do tego CBDC cyfrowe pieniądze a jak zablokują lub wyłączą prąd bo powiedzą że "Blackout" to nic nie kupisz nic nie sprzedasz... !!!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bez przesady

Korzystam i działa, design i ficzury powinny być dopracowane, ale bilet miesięczny co miesiąc kupuję.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 61

Tylko że ten cyfrowy świat nie taki piękny jaki nam wciskają...

Wyłączą prąd lub zrobią jakieś specjalne awarie i np tak na 3 dni nic nie kupisz i nic nie sprzedaż itd itd ...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam i używam bez problemu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 54

Oho. Kolejny plaskoziemca, wierzący że blackout to tak naprawdę rządzący robiący swoim obywatelom na złość. Idź jeszcze zamieszkaj w lesie zdała od technologii i społeczeństwa. Bo będą cię inwigilować za pomocą kamer na każdym skrzyżowaniu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15

chyba na głowę upadli!!
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 2

Olejcie komunikacje

Kupiec auto
Zlikwidują te durne przepisy jak nie będą mieli z tego przychodu.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 10

Nie licz na to że władze będą korzystać z komunikacji miejskiej, ale z drugiej strony czy to nie jest ograniczanie nam konsumentom wyboru jak chcemy kupić bilet???
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podziękuję wam za tę absurdalną falę przy następnych wyborach.
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 4

ale o co ten raban? przecież będa nadal działały strony umożliwiające kupienie biletu miesięcznego

od lat kupuję bilet na stronie do tego dedykowanej (w skrócie - mam przy sobie tzw. karę miejską, puszczam blika po podaniu jej numery i tyle). z poziomu telefonu to dosłownie 30 sekund.
żeby nie było - nie jestem fanem fanem Fali, nawet nigdy nie korzystałem.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 20

Kolejny minus systemu fala

Ostatnio kupiłam parę biletów w biketomacie( kartą, bo jakoś dziwnie się tak składa, że jak wrzucam drobniaki to ten albo je pożera, albo wypluwa). Bezmyślnie wrzuciłam je do portfela. Za którąś podróżą stałam i sprawdzałam który z nich jest legalny, a który już wykorzystany. Te stare po prostu się kasowało i było od razu widać :(
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zostają jeszcze bilety papierowe z kasy biletowej
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry