Widok
Gdynia dołącza do Gdańska
Jak widać władze Gdyni podobnie jak prezydentka z drugiej strony Trójmiasta lubią utrudniać życie mieszkańcom i już za chwilę biletów okresowych nie kupimy w Gdyni, w aplikacjach mobilnych. Brawo. Nie ma to jak cofać się w rozwoju. Włodarzom Trójmiasta radzę samemu spróbować zainstalować wspaniałą aplikacje Fala na telefonie i kupić w niej bilet. A następnie porównać proces zakupu i ...
więcej
więcej
Agenda 2030
Nie rozumiesz widać to od razu... Ten cyfrowy świat nie będzie taki piękny jak tobie wciskają do główki ... To będzie totalna inwigilacja ale totalna ... Technologia w końcu wykończy ludzkość wystarczy że prąd wyłączą specjalnie i jesteś w epoce kamienia łupanego człowieczku ... Dodaj do tego CBDC cyfrowe pieniądze a jak zablokują lub wyłączą prąd bo powiedzą że "Blackout" to nic nie kupisz nic nie sprzedasz... !!!
ale o co ten raban? przecież będa nadal działały strony umożliwiające kupienie biletu miesięcznego
od lat kupuję bilet na stronie do tego dedykowanej (w skrócie - mam przy sobie tzw. karę miejską, puszczam blika po podaniu jej numery i tyle). z poziomu telefonu to dosłownie 30 sekund.
żeby nie było - nie jestem fanem fanem Fali, nawet nigdy nie korzystałem.
żeby nie było - nie jestem fanem fanem Fali, nawet nigdy nie korzystałem.
Kolejny minus systemu fala
Ostatnio kupiłam parę biletów w biketomacie( kartą, bo jakoś dziwnie się tak składa, że jak wrzucam drobniaki to ten albo je pożera, albo wypluwa). Bezmyślnie wrzuciłam je do portfela. Za którąś podróżą stałam i sprawdzałam który z nich jest legalny, a który już wykorzystany. Te stare po prostu się kasowało i było od razu widać :(