Widok

Gdynia maraton 19.09

Cześć,
Czy wie ktoś jak będzie wyglądała trasa ? jakie przewyższenia itd może jakiś profil ktoś ma albo coś wie na ten temat ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak jak co roku, trasa się nie zmienia
a własnie start jest na pustkach cisowskich a w zeszłym roku był na witominie chyba
czy mógłbyś podać jakiś link bo w zeszłym roku nie brałem udziału
Wcale... jest tylko drobna różnica, w zeszłym roku był start na Witominie a w tym na Pustkach Cisowskich.

Pzdr
Mam nadzieje, ze trasa bedzie taka jak w 2007 roku podczas pierwszego gdynskiego maratonu wlaśnie na Pustkach. Było co jechac.
Jest jakas mapka z trasą z tej imprezy w 2007 roku na Pustkach ?
ktoś pamięta jej przebieg?
http://www.gosirgdynia.pl/_podstrony/sport_glowny/2007_04_14_mtb_gdynia/ost/TRASA Maraton MTB Gdynia.jpg
dzięki:)
Moze w koncu niech organizator opublikuje trase tegoroczną. Czy zrobi to na 30 minut przed startem? Ludzie chca wiedziec na co sie decyduja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
trasa na WWW już jest.
Kiedy robimy objazd ?
W koncu ktos pokumał jak opublikowac trase (mowie o wersji zamieszczonej na GPSies.com). Brawo GOSiR. Oby cos takiego stało sie stanadardem w publikowaniu "mapek" tras wyscigów MTB.
50 zł za udział w tym maratonie to już nie zdzierstwo a rozbój w biały dzień. Przecież jest to swego rodzaju promocja miasta a nie wspomaganie budżetu .Gdynia chce na nas zarobić , nawet taki mały Starogard na swe zawody MTB ma wolny wstęp.
Do tej pory brałem udział we wszystkich edycjach gdyńskich lecz te 50 zł po prostu mnie wk......o ,mam w d....ie ich maraton pojadę z kolegami czarnym albo czerwnym a może niebieskim szlakiem byle daleko od złodziei.
/ zapewniam że nie jestem odosobniony od tej opini /
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
"5. Opłaty wpisowe.
• 30 zł - normalny koszt uczestnictwa w zawodach, uczestnictwa w zawodach na dystansach MEGA i GIGA pod warunkiem uiszczenia
opłaty przed zawodami do dnia 25.09.2007. do godziny 12.00 (decyduje data księgowania wpłat na koncie bankowym organizatora);"
...
Normalny koszt uczestnictwa to 35 zł. - normalny wg organizatora.

pozdr.
Przymusu nie ma - powodzenia na czerwonym!
My śmigniemy sobie na fajnej imprezie :)
... żeby było jeszcze o co koty drzeć ale o te 35zł......
6. Opłaty wpisowe.
• 35 zł - normalny koszt uczestnictwa w zawodach, na dystansach MEGA, GIGA, BIKE CROSSU pod
warunkiem uiszczenia opłaty przed zawodami do dnia 13.09.2010 do godziny 12.00 (decyduje data księgowania
wpłat na koncie bankowym organizatora); w przypadku wpłynięcia opłaty na konto organizatora po terminie,
zawodnik będzie zobowiązany do dokonania dopłaty w dniu Zawodów.
• 50 zł – w dniu startu do godz. 09.30, opłata dokonywana wyłącznie w formie gotówki w Biurze Zawodów (w
miejscu zawodów)

Ludzie- to nie chodzi do pieniądze ale o chciwość .Miasto nie robi nikomu łaski organizując te zawody to jego statutowy obowiązek.
Pytam, ile miasto dopłaca do tej imprazy a ile muszą ją sponsorować
zawodnicy.
Płacąc podatki płacimy również na rozwój sportu i tym podobne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zibek daj sobie na luz... nie chcesz to nie jedź i nie zatruwaj atmosfery.
Rufi może dasz się innym wypowiedzieć, jasne że 50 dych to przegięcie na maksa Zibek ma racje, to nie są zawody nie wiadomo jakiej rangi żeby była taka cena
Za te 50 zł (35 zł) od uczestnika, to organizator raczej nie pokryje kosztów organizacji imprezy, ani tym bardziej się nie wzbogaci, tak więc nie róbcie wielkiego halo z w sumie niskiej sumy. Ja tam raz na x miesięcy mogę bez problemu zapłacić taką sumę, żeby wziąć udział w sportowej rywalizacji, której nie da rekreacyjne jeżdżenie z kolegami po lesie.
Lekka przesada z tym wpisowym, to fakt. Za przejechanie się po lesie 50 zł płacić. Za tą cenę powinno być coś ekstra, zdjęcie z hostessą itp.:)
do góry