Widok
Gdynia - ocena
Na infolinii pracują może dwie kompetentne panie, zapisałam- pani Agnieszka i pani Alicja. Trafić na inne dwie baby, jedną ospałą, drugą wiecznie nadentą to od razu człowiekowi od razu skacze ciśnienie. Pani Agnieszce bardzo dziękuję, miałam sytuację ze źle wypisanym skierowaniem przez specjalistę z Gdyni, dzwoniąc na infolinię trafiłam na panią Agnieszkę, sprawdziła wszystko, powiedziała, że postara się pomóc. Przekazała mi nazwy przychodni, które to skierowanie przyjmą.Mimo, że dzwoniła wcześniej pani Julia z rejestracji w Gdyni i nie pomogła mi w ani w jednym procencie! Druga sytuacja, skierowanie do genetyka, pani Agnieszka wszystko mi powiedziała, pokierowała, gdzie inna pani nie wiedziała, co robić. Trzecia sytuacja, badania genetyczne męża. Po prostu dzwoniłam i się rozłączalam gdy nie odbierała ta pani. Pytałam czy mogą mnie podłączać z panią Agnieszką, nie kojarzą takiej osoby. Ręce opadają. W końcu trafiliśmy na panią i w kilka minut ogarnęła wszystko. Tak samo z medipointem pani w minutę aktywowała konto. P.Ala z kolei to oaza spokoju, kojący głos, miły zapis. Panie powinny pracować na miejscu w przychodni invicta by zyskała. Lekarze- cudowni. Obsługa zła