Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
U. L. - ocena nowy temat Bardzo przyjemna klinika, w dogodniej lokalizacji. Personel przemiły. Jestem...
~U. L.
-

ostatnia odp. 7 godzin temu

dodano: 15 czerwca 2026

AB - ocena nowy temat Obsługa pacjenta na wysokim poziomie, bardzo profesjonalni lekarze. Polecam!
~AB
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 12 czerwca 2026

Anastazja - ocena nowy temat Najlepsze Panie dermatolog właśnie w evi-medzie! Serdecznie polecam Panią...
~Anastazja
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 10 czerwca 2026

Milena - ocena nowy temat Korzystam z usług evi-MED od wielu, wielu lat :). Terminy zawsze bardzo...
~Milena
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 8 czerwca 2026

Natalia Paszkiewicz-Kowalska - ocena nowy temat Wizyta przebiegła bardzo sprawnie. Czas oczekiwania na przyjęcie był...
~Natalia Paszkiewicz-Kowalska
-

ostatnia odp. 6 dni temu

ZS - ocena nowy temat Zdecydowanie polecam Iwanek Clinic. Cały proces mojego leczenia u Pana...
~ZS
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

Monika K. - ocena nowy temat Korzystałam z terapii manualnej w evi-MED w Gdyni z powodu bólu pleców, który...
~Monika K.
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 5 czerwca 2026

Alexei - ocena nowy temat Miałem bardzo nieprzyjemne doświadczenie w Świat Zdrowia Centrum Medyczne...
~Alexei
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 21 maja 2026

Paweł - ocena nowy temat Z usług dr. Bartosa korzystałem już kilkukrotnie robił mi botoks oraz laser...
~Paweł
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 20 maja 2026

Pacjentka Grażyna U. - ocena Z całego serca polecam tutejszy zespół rehabilitacji.To prawdziwi...
~Pacjentka Grażyna U.
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 14 maja 2026

Kris - ocena Zupełny brak zainteresowania. Czekaliśmy na lekarza na płatne badanie USG...
~Kris
-

dodano: 12 maja 2026

Elżbieta z Mostów - ocena To bardzo niepozornie miejsce, w którym Pani Emilia wyprawia czary z nogami...
~Elżbieta z Mostów
1

dodano: 6 maja 2026

SPR - ocena Szczera chęć pomocy i to jest najważniejsze.
~SPR
-

dodano: 28 kwietnia 2026

Mr. Krzywy - ocena Super obsługa, super lekarze, super fizjoterapeuci. SUPER
~Mr. Krzywy
-

dodano: 27 kwietnia 2026

Marzena - ocena Zdecydowanie polecam! Bardzo profesjonalba wizyta, przede wszystkim bez...
~Marzena
-

dodano: 20 kwietnia 2026

Małgorzata - ocena W przychodni robiłam badania kontrolne. Spotkałam się z bardzo miłą i...
~Małgorzata
-

dodano: 17 kwietnia 2026

Wiktor - ocena Fantastyczne miejsce! Polecam dr Emilię, w końcu trafiłem na specjalistę...
~Wiktor
-

dodano: 16 kwietnia 2026

13pager - ocena Super jakość!!!
~13pager
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 9 kwietnia 2026

Aldona - ocena Centrum Sanitas to miejsce, które pozytywnie zaskakuje już od pierwszego...
~Aldona
-

dodano: 7 kwietnia 2026

Aneta - ocena Chciałabym serdecznie polecić panią Agnieszkę wspaniałą pielęgniarkę z...
~Aneta
-

dodano: 7 kwietnia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2582

1847

wątków

do góry