Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Joanna Ślęczka - ocena Beznadziejne. Mąż miał skierowanie wystawione w NFZ na tomografię stopy,...
~Joanna Ślęczka
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 8 października 2025

Aro - ocena Fachowo i konkretnie
~Aro
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 26 września 2025

Irena - ocena Świetna atmosfera podczas badań kontrolnych. Piękne wnętrze. Nie myślałam, że...
~Irena
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 26 września 2025

Uczestnik - ocena szkoda ze nie da się da ujemnych punktów - beznadzieja czekanie na leki 10...
~Uczestnik
-

dodano: 25 września 2025

Iza - ocena Nie jestem zadowolona z usługi. Mieliśmy do zrobienia prywatnie RTG...
~Iza
-

dodano: 24 września 2025

(...) pacjent - ocena W Trójmieście ciągle nie ma żadnych terminów do żadnych lekarzy specjalistów,...
~wkurwiony pacjent
-

G - ocena Na wizycie duże opóźnienie, obsługa na miejscu profesjonalna. Natomiast na...
~G
-

dorota - ocena O Przychodni Medivec pisałam już w samych superlatywach , teraz chciałabym...
~dorota
-

dodano: 22 września 2025

Daga - ocena Po kilku tygodniach rehabilitacji w Good Life Clinic mogę śmiało powiedzieć,...
~Daga
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 17 września 2025

Dawid - ocena Bardzo profesjonalna kadra. Świetny sprzęt i jakość świadczonych usług....
~Dawid
-

dodano: 16 września 2025

Joanna - ocena Witam Dla mnie najbardziej skuteczna pielęgniarka w Trójmieście. Pełen...
~Joanna
-

dodano: 15 września 2025

Lech - ocena Bardzo polecam. Nie jedno sportowe uszkodzenie już tutaj wyleczyłem....
~Lech
-

dodano: 15 września 2025

Iwona Kropidłowska-Glink - ocena Jestem bardzo zadowolona z usług kliniki w rejestracji zawsze byłam obsłużona...
~Iwona Kropidłowska-Glink
-

dodano: 14 września 2025

Filip - ocena Punktualnie, rzetelnie, miło. współpraca z lekarzami, plan działania. Zadania...
~Filip
-

Aleksandra - ocena Z całego serca polecam cały zespół fizjoterapeutów. Wraz z partnerem...
~Aleksandra
-

Olgierd - ocena Skorzystałem z pomocy pani Natali Baranowicz i nie żałuję. Po kilku zabiegach...
~Olgierd
-

dodano: 12 września 2025

Kuba - ocena Super fizjoterapia, bardzo profesjonalna obsługa
~Kuba
-

Magda - ocena Super specjaliści, świetnie wyposażona placówka, doskonała lokalizacja i...
~Magda
-

Klaudio - ocena Miło, sprawnie i najważniejsze oczekiwane efekty rehabilitacji osiągnięte
~Klaudio
-

Awwa - ocena Pani Wiktoria jest bardzo profesjonalna, cierpliwa, tłumaczy każde ćwiczenie...
~Awwa
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2591

1814

wątków

do góry