Widok

Gdynia północ

Kto do ciężkiej Anielki dopuszcza do tego, co dzieje się na Oksywiu ?! To jest nieśmieszny żart i plucie w twarz każdemu mieszkańcowi północnej Gdyni ! Osoby odpowiedzialne za organizację ruchu, powinny ponieść konsekwencje tak tragicznego planowania ruchu w tak dużym mieście.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale kto broni przesiąść się na inny środek transportu? Rower? Nawet skuter, przecież nikt nie karze samochodem jeździć w tym samym momencie...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 62

Proponuje rower

Rozwiąże wszelkie problemy, nawet poprawi zdrowie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 45

Ola

Co się dzieje na Oksywiu to jest jakaś pomyłka to się w głowie nie mieści. Jak zdążyć odebrać dziecko!
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 7

Z dzieckiem do Przedszkola rowerem?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Może dla Pana/Pani nie jest to problem. Ja pracuję jako serwisant, kto inny jako kurier, kierowca taxi też z samochodu nie wysiada my potrzebujemy organizacji ruchu która nie powoduje 2h opóźnienia. Mój klient oczekuje że w sezonie grzewczym do niego dotrę w momencie kiedy nie działa mu ogrzewanie.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak! Są nawet specjalne ala dorożki lub nawet dodatkowe siedzenia dla dziecka z zapięciem ale po co na takie rzeczy patrzeć, prawda?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Korek na Obłużu

Benislawskiego i Stolarska zakorkowana. Autobus 141 do Centrum prawie sie nie przesuwa, a nie ma jeszcze szczytu.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozwiazania

1. Wyjechać wczesnej
2. Pójść na piechotę
3. Pomyśleć nad samodzielnością dziecka
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ale to nie wiedziałeś że to tak wygląda decydując się na dziecko?

Dziecko to kompromisy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13

Nie piszę z nienawiścią i hejtem - mama Anielki - Joanna

Kto do ciężkiej cholery, dopuszcza do tego, że ktoś "Anielkę" "ciężką Anielkę" obarcza tym co dzieje się na Oksywiu??? tak tylko pytam ;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12

Nie mam dzieci XD
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie piszę z hejtem

Jak wybraliście tak macie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masakra

Rozkopali Unruga i Zieloną . Niech jeszcze rozgrzebią Dąbka, i będzie cacy.
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety. Miasto musi corocznie sponsorować grubymi milionami miejscowy klub piłkarski, więc inwestycje drogowe są na dalszym planie.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 12

Pasażer

Szczególnie z siatkami lub ciężkimi torbami. Po za tym autobusy też stoją.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam jestem autorem wpisu i mimo złości od stania w tym korku oraz telefonów od wkurzonych klientów, z uśmiechem zadeklaruje że odczepię się od ciężkiej Anielki jeśli wskaże mi Pani osoby, które dopuściły do tego co możemy zobaczyć na ulicach Oksywia. Najlepiej z imienia i nazwiska żeby każdy wiedział komu podziękować. Pozdrawiam z korka :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry