Widok

Gdynia się szczepi

ZKM Gdynia nadal się szczepi, podczas gdy przydałoby sie wsparcie dla Ukrainy i jej obywateli.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to amerykański bot ustawiony aby odpowiadać na wybrane słowa i frazy - olewać!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

ty nie jesteś i nie byłeś nigdy ważny - masz tylko być i płacić na darmozjadów. teraz jest akcja Ukraina - jak się to wszystko skończy wtedy polskie firmy wkraczają na tamtejszy rynek i po dobra - to jest interes i po to teraz ich tak kochamy poza tym - wróg, mego wroga jest moim przyjacielem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Autobusami skm?

A kolejkami ztm tez? Jeśli stracisz wszystko jak ci ludzie, sama ci miesięczny zafunduję.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taki z ciebie patriota

Że po polsku nawet żołnierz nie umiesz napisać. Służby mundurowe leczy się w szpitalach wojskowych i mswia - należysz do którejś z nich, że się boisz? Jak nie, to spokojna twoja rozczochrana, zwyczajni lekarze będą tak dostępni, jak byli.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ruski trol sieje zamęt, polacy nie dajmy się manipulować
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Może nie na temat jestem za Ukraina całym sercem

ale Ukraina może jeździć za darmo przez około 2 miesiące autobusami SKM itp więc czy dla nas bilety nie pójdą znowusz w górę ??
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

weź

idź do szafy i popilnuj rzeczy
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Gdynia tez jeździ dzisiaj samochodami na obiady do centrum, zamiast wspomóc Sąsiadów
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mam pytanie słyszałem w tv że będziemy leczyć ukraińskich rzolnierzy

Czy będzie też miejsce dla Polaków ? Teraz jest nam ciężko dostać się do lekarza co będzie z nami ?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 7

Powinni zaszczepić wszystkich z Ukrainy najpierw obowiązkowo na covid

A potem na wszystkie inne szczepienia obowiązkowe w Polsce ( dopiero wyszliśmy z pandemii ) a znowu będzie źle ....
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 16

Nie rozumiem

To ZKM Gdynia ma przestać się szczepić na rzecz wsparcia dla Ukraińców tak? Ma im przekazać szczepionki czy co?
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

To teraz Cowida nie będzie tylko Ukraińcy a ciekawe czy są chociaż zdrowi bo co znowu wzrośnie liczba zachorowań jak ich wpuszczają bez niczego
popieram tę opinię 53 nie zgadzam się z tą opinią 63

Ja pier...

Co za i**otyczny i nieszczery argument.
Gdynia też się wozi autobusami, uczy dzieci w szkołach i sprząta ulice, podczas gdy przydało by się wsparcie dla Ukrainy. Daj se siana i idź zrobić w życiu coś pożytecznego. Proponuję żebyś się zgłosił do PCK, albo chociaż wrzucił jakąś kasę do organizacji pomocy twojego wyboru.
popieram tę opinię 146 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry