Widok

Gdynia - stomatolog od leczenia kanałowego

Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Proszę o opinie o lekarzach
Marzena Biegańska
Agata Pilipiak
ewentualnie polecenie kogoś, kto bardzo dobrze i fachowo potrafi zająć się leczeniem kanałowym - albo stwierdzić, czy takie leczenie w ogóle jest konieczne w danej sytuacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do kanałowe go Bieganska. Lekarz z bardzo dużym doświadczeniem. Pilipiak jest młoda i ogólnie to niepolecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a dlaczego nie polecasz?
napiszesz coś więcej, może na priv?
Dzieki

Jak się ktoś zajmuje wszystkim to niczym. W Gdyni kanałowe to Bieganska.pozdro

rozumiem, nie będę się upierać bo słyszałam dobre opinie o p. Biegańskiej i pytałam konkretnie o ten a nie inny rodzaj leczenia, jednak fakt że lekarz stomatolog zajmuje się większym zakresem usług chyba nie dyskredytuje go w którejś z dziedzin?
Jeszcze prośba o informację - orientujesz się może jak z zakresem kosztów takiego leczenia w cadent?- zawsze jest to górna granica? z tego co mówiły inne panie dr mam proste kanały bez zawijasów i raczej jest ich max 4

Biegańska perfekcyjna jest, też mi zęba ratowała.

Najlepsza , jeśli umie posługiwać się mikroskopem . Po leczeniu musi być rentgen. Zawsze możesz reklamować. Idź na Akademię Medyczną w Gdańsku , robią asystenci najtaniej . Popytaj najlepiej.Który ząb?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja kilka lat temu płaciłam 1000zl. Z zebem nic się nie dzieje. Regularnie kontroluje robiąc zdjęcie. Dlatego mogę polecić. Bieganska pracuje kilkanaście lat. Zrobila doktorat z leczenia kanalowego i zajmuje sir glownie tym.Natomiast Pilipiak to jakieś 3.5 roku pracuje. bardzo nie polecam Akademii Medycznej. Stare metody leczenia, nie wiem czy ktoś tam nawet potrafi obsłużyć mikroskop.

czesc

Inne tematy z forum Zdrowie

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?

Środki na przedwczesny wytrysk (7 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

Łóżkowe problemy u młodego mężczyzny (14 odpowiedzi)

Mam 19 lat, od jakiegoś czasu mam wraz z partnerką łóżkowe problemy. Mamy za sobą seks oralny...

do góry