Widok
Ja kilka lat temu płaciłam 1000zl. Z zebem nic się nie dzieje. Regularnie kontroluje robiąc zdjęcie. Dlatego mogę polecić. Bieganska pracuje kilkanaście lat. Zrobila doktorat z leczenia kanalowego i zajmuje sir glownie tym.Natomiast Pilipiak to jakieś 3.5 roku pracuje. bardzo nie polecam Akademii Medycznej. Stare metody leczenia, nie wiem czy ktoś tam nawet potrafi obsłużyć mikroskop.
rozumiem, nie będę się upierać bo słyszałam dobre opinie o p. Biegańskiej i pytałam konkretnie o ten a nie inny rodzaj leczenia, jednak fakt że lekarz stomatolog zajmuje się większym zakresem usług chyba nie dyskredytuje go w którejś z dziedzin?
Jeszcze prośba o informację - orientujesz się może jak z zakresem kosztów takiego leczenia w cadent?- zawsze jest to górna granica? z tego co mówiły inne panie dr mam proste kanały bez zawijasów i raczej jest ich max 4
Jeszcze prośba o informację - orientujesz się może jak z zakresem kosztów takiego leczenia w cadent?- zawsze jest to górna granica? z tego co mówiły inne panie dr mam proste kanały bez zawijasów i raczej jest ich max 4