Widok

Gdynia

W pierwszej chwili myslałem że to jest serwis Adriana P. ale on tylko ponoć tam pracuje /totalnie nie wiem dlaczego to zrobił ??/
Mam negatywne uwagi co do osoby przyjmującej instrumenty . Może miałem pecha ale mnie 2krotnie obsługiwał taki cichy mały ludek. Chyba tez pracuje jako lutnik .Nic nie rozumie co się do niego mówi, nie patrzy w oczy i nie wiem czy jest kontakt. Ja zostawiam gitare za 3000zl i ktoś mnie nie słucha i jej nawet nie oglada.
Nie dostałem też potwierdzenia przyjęcia gitary do serwisu /jedyny dokument w razie kradzieży czy zniszczenia który pozwoliłby mi starc sie o zadośćuczynienie utraty mojego mienia/. Nie wiem czy nawet jest ten obiekt ubezpiecziony. Z tego co wiem w zakładzie fotograficznym ,który tutaj był, były dwa włamania, /jestem policjantem i kojarze miejsce/.
Gitara panowie wyszła nie zrobiona i jedynie niepotrzebnie wypolerowana na jajo.
Druga sprawa ceny !!
Panowie lekka przeginka.
Przeglad w gdyni u konkurencji kosztuje 50dych, a u was wszystko min 100 na wejści i jak przychodzi do płacenia to cena jest inna niż sie umawialiśmy.
Rozumiem, że w praniu może coś wyjść, ale od tego jest telefon.

3 x za
- za drogo
- za długo
- za sła
Moja ocena
obsługa: 1

jakość usług: 1

asortyment: -

terminowość: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
O kurde, jakiś oszołom. Współczucia chłopaki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
2 krotnie już oddawałem do Brokenneck moje wiosło, fajna obsługa wykonanie w terminie (czekałem 2 dni) wykonanie perfekt polecam
Panie d-arku, po tym co wypisywał nam pan na maila oraz po tej opinii tak zmyślonej jak pańskie mniemanie o sobie nie pozostaje nam nic innego jak współczuć. Po pierwsze zostało ustalone wszystko dokładnie co ma być zrobione, co skrzętnie było zapisywane na kartce. Cóż ,nie da się jednocześnie pisać oraz patrzeć panu w oczy, ale dla pana jest to najwyraźniej za trudne do zrozumienia. Nie wiem czego pan oczekuje ale Brokenneck to nie poradnia psychologiczna dla zakompleksionych tylko pracownia lutnicza dlatego nie rozumiemy dlaczego w tak żałosny sposób próbuje pan zademonstrować swoją władczość i wyładowywuje swoją frustracje na nas. Jest pan "Policjantem"? To niech pan zrezygnuje z pracy bo najwyraźniej się pan do niej nie nadaje. Po drugie każdy klient jest proszony o sprawdzenie gitary na miejscu przy odbiorze oraz ponowne sprawdzenie po powrocie do domu/na salę prób gdyż każdy ma prawo do reklamacji. Tu zacytujemy:" Rozumiem, że w praniu może coś wyjść, ale od tego jest telefon." Pan z niej nie skożystał tylko zaczął nas obrażać drogą mailową. I wcale nie chodziło panu o niewykonanie zlecenia czy za wysoką cenę.
Pański komentarz jest zawistny i niesprawiedliwy ale to świadczy tylko o panu. ps. jak szanujemy policjantów i ich prace tak pan tego szacunku nigdy nie będzie miał.
No jest taka prawda, ze pokwitowania nie dajecie, ani RACHUNKÓW !!
U mnie tez cenę podnieśliście !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry