Widok
Ja pokazałam fotke, dziś albo jutro ide obgadać szczegóły. Oczywiście zależy kto co chce - ja chę mieć bukiet z czeronych i bordowych róż. Babka pytała czy ma być "w garść" czy wiszący. Ja chę taki "do łapy". Ponadto babka mi doradziła, że faktycznie taki lepszy niż wiszący, bo na takie upały wiszący może nie wytrzymać, a te do łapy to jakoś na gąbce robią i dłużej się trzymają
Dzięki za info, nie raz byłam u tego ogrodnika w kwiaciarni faktycznie tanio ale Pani prze okrótnie niemiła:( aż nie chce się tam iść a czy bukiet zrobi profesjonalnie na taki upał to nie wiem bo nie widziałam ani nie słyszałam:(
Ja byłam wczoraj w kwiaciarni na Korzeniowskiego "u Ani" nie było właścicielki i Pani pracownica nie było zoriętowana:( kazała przyjść po południu jak będzie Pani Ania.
Przeglądałam tam ale tylko gazetkę 2 numery chyba "Najpiękniejsze bukiety śłubne" czy jakoś tak ale swoich prac na zdjęciach nie mają a szkoda bo nie wiadomo co wyjdzie z takiego bukietu ze zdjęcia:(
Myślałam jeszcze o kwiaciarni na mickiewicza chyba Nicole ale tam chyba drogo bo to galeria, była może któraś z Was tam?
Jest jeszcze wiaciarnia z super kwiatami w ETC ale też chyba nie tania:(
Musze se do nich wybrać bo śłub za 2 tygodnei a ja bez kwiatów:(
pozdro
Barbara
Ja byłam wczoraj w kwiaciarni na Korzeniowskiego "u Ani" nie było właścicielki i Pani pracownica nie było zoriętowana:( kazała przyjść po południu jak będzie Pani Ania.
Przeglądałam tam ale tylko gazetkę 2 numery chyba "Najpiękniejsze bukiety śłubne" czy jakoś tak ale swoich prac na zdjęciach nie mają a szkoda bo nie wiadomo co wyjdzie z takiego bukietu ze zdjęcia:(
Myślałam jeszcze o kwiaciarni na mickiewicza chyba Nicole ale tam chyba drogo bo to galeria, była może któraś z Was tam?
Jest jeszcze wiaciarnia z super kwiatami w ETC ale też chyba nie tania:(
Musze se do nich wybrać bo śłub za 2 tygodnei a ja bez kwiatów:(
pozdro
Barbara
dla mnie ta ogrodniczka jest nadwyczajnie miła - być moze mam taką wredną gębę, że może myślą, że od razu będę lać po ryju ;]
Co do kwiaciarni na Korzeniowskiego - znam, ale martwiłabym się co do świeżości kwiatków. W pawilonach na Dworskiej otworzyli nową kwiaciarnię niedawno - nawet niebrzydkie bukiety, ale co do trwałości - nie wiem
Co do kwiaciarni na Korzeniowskiego - znam, ale martwiłabym się co do świeżości kwiatków. W pawilonach na Dworskiej otworzyli nową kwiaciarnię niedawno - nawet niebrzydkie bukiety, ale co do trwałości - nie wiem
no masz racje Basia , ta Pani jest okropna :(( szkoda
raz nawet na mnie nakrzyczała , za to, że zapytałam "czy kwiaciarna jest czynna?" (a było to w porze gdzy jest czynna)
Pani akurat była w ogródku ...sklep zamknięty ... czekam... i czekam... w końcu widzę, że idzie ... zapytałam....
eh dalej wolę nie pisać
raz nawet na mnie nakrzyczała , za to, że zapytałam "czy kwiaciarna jest czynna?" (a było to w porze gdzy jest czynna)
Pani akurat była w ogródku ...sklep zamknięty ... czekam... i czekam... w końcu widzę, że idzie ... zapytałam....
eh dalej wolę nie pisać
U ogrodnika można zrobić wiązankę ślubną, bo pytałam. Koszt ok 60 -80 zł (oczywiście zalezy od kwiatów), tyle ze nie maja tam żadnych katalogów:(Pani robi raczej jak jej sie spodoba chyba , ze sie przyniesie fotke. Nie widziałam żadnych takich wiązanek u niej jeszcze wiec nie wiem czy warto polecic, ale mozesz byc pewna, jak sie zdecydujesz, ze beda one swieze ( w odroznieniu od tej na pętli, koło samu:))
Ja tez mieszkam w brzeznie, ale wiaznke zamawiam na chelmie,. Dostałam tam parę katalogów, ok 200 przeróznych bukietów do wyboru, a moj M. jak bedzie jechał do mnie to odbierze i widac, ze Panie znaja sie na rzeczy i wykazuja sie dużą kreatywnością:)

----------------------------------------------------------
"Miłość małżeńska nie jest prostym dodaniem dwóch różnych miłości: miłości męża i żony, ale jest jedną miłością, którą żyją dwie osoby, i która sprawia, że stają się jednym ciałem, ale nade wszystko jednym sercem i jedną duszą" /kard. Marty/
Ja tez mieszkam w brzeznie, ale wiaznke zamawiam na chelmie,. Dostałam tam parę katalogów, ok 200 przeróznych bukietów do wyboru, a moj M. jak bedzie jechał do mnie to odbierze i widac, ze Panie znaja sie na rzeczy i wykazuja sie dużą kreatywnością:)

----------------------------------------------------------
"Miłość małżeńska nie jest prostym dodaniem dwóch różnych miłości: miłości męża i żony, ale jest jedną miłością, którą żyją dwie osoby, i która sprawia, że stają się jednym ciałem, ale nade wszystko jednym sercem i jedną duszą" /kard. Marty/
Witam. Nie jest to Brzeźno ale bardzo polecam kwiaciarnie na Zaspie. Hala targowa ETM ( Al. Jana Pawła II). Wchodząc os strony morza po lewej stronie ( koniec hali); wchodząc od strony mostu na Zaspie ( pierwsza po lewej). Panie potrafią wyczarować cudo. Podaje się kwotę a one tworzą. Za każdą kwotę wyczarują arcydzieło. Bardzo POLECAM !!!