Widok

Gdzie dają najlepsze raty ? W KRRiT

Nie wiecie ludziska gdzie najlepsze raty ? W KRRiT. Prosżę zajrzeć pod ten link:

http://wpolityce.pl/wydarzenia/33166-stop-dyskryminacji-jan-szczodry-dworak-zobacz-najnowszy-spot-telewizji-trwam-oto-historia-trzech-klientow

Nareszcie pomysł na jaki czekałem. Kapitalny. Trzeba iść dalej w tym kierunku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Często słucham Radia Maryja i jednego jestem pewien - to radio biegunowo jest odległe od standardów medium katolickiego; pomijając transmisje wspólnych modlitw i mszy św..

Dla chcących zrozumieć, jakich manipulacji dokonuje się na starszych osobach słuchających RM, wystarczy posłuchać tzw. "przeglądu codziennej prasy polskiej", czyli Naszego Dziennika.
Podczas tego "przeglądu", lektor z charakterystycznym jadem w głosie komentuje sarkastycznie wydarzenia polityczne związane z rządem, zmieniając ton w doniosły i uduchowiony, gdy opisuje środowiska związane z PiS i RM.
Kto nie wierzy, niech sam posłucha - to zrozumie, czemu KRRiT nie chce przyznać im koncesji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
> Kto nie wierzy, niech sam posłucha - to zrozumie, czemu KRRiT nie chce przyznać im koncesji.

Troszkę się zapędziłeś sam w kozi róg.
Skoro KRRiT nie chce przyznać koncesji TV TRWAM ze względów merytoryczno-programowych, to znaczy, że uzasadnienie odmowy było jednym wielkim kłamstwem, nieprawdaż?
A skoro rzeczywiście chodziło o kwestie finansowe, to Twoja powyższa wypowiedź jest nieuzasadniona, nieprawdaż?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poza mrocznymi finansami RM i tzw. "dzieł" Rydzyka, jest jeszcze równie mroczny przekaz medialny. KRRiT nie przyznała im koncesji ze względu na ich sytuację ekonomiczną - a nie względy programowe. Nigdzie nie napisałem, że to było podstawą nieprzyznania im koncesji. Nie manipuluj moją wypowiedzią.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@ sadyl

Reguły klasycznej logiki nie są zobowiązujące dla czekistów i lemingów. Obowiązuje dialektyka marksistowska oparta na logice Kalego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zetjoto, a gdzież zrobiłem błąd logiczny? Chcesz, żebym zrobił ci "analizę logiczną" twoich bredni z salonu24?
"Fundacja Lux Veritatis, która wcześniej ubiegała się o miejsce na MUX-1, nie wzięła udziału w konsultacjach. - W kontekście takim, że i nadawca, i środowiska związane z tym nadawcą, w szczególności środowiska polityczne, bardzo gwałtownie domagały się, żeby te konsultacje były jak najszersze i jak najłatwiejszy był w nich udział, to, że sam nadawca nie skorzystał z okazji, żeby swoje stanowisko w trakcie konsultacji przestawić, jest zaskakujące - ocenił Krzysztof Luft z KRRiT."

Bo przecież nie o to Rydzykowi chodziło, aby dostać koncesję ale by wzniecać niepokoje i dalej manipulować ludźmi. Coś smołą pachnie od ojca dyrektora^^

Inne tematy z forum Polityka

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (3 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (12 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (12 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

do góry