Widok

Gdzie dają najlepsze raty ? W KRRiT

Nie wiecie ludziska gdzie najlepsze raty ? W KRRiT. Prosżę zajrzeć pod ten link:

http://wpolityce.pl/wydarzenia/33166-stop-dyskryminacji-jan-szczodry-dworak-zobacz-najnowszy-spot-telewizji-trwam-oto-historia-trzech-klientow

Nareszcie pomysł na jaki czekałem. Kapitalny. Trzeba iść dalej w tym kierunku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Często słucham Radia Maryja i jednego jestem pewien - to radio biegunowo jest odległe od standardów medium katolickiego; pomijając transmisje wspólnych modlitw i mszy św..

Dla chcących zrozumieć, jakich manipulacji dokonuje się na starszych osobach słuchających RM, wystarczy posłuchać tzw. "przeglądu codziennej prasy polskiej", czyli Naszego Dziennika.
Podczas tego "przeglądu", lektor z charakterystycznym jadem w głosie komentuje sarkastycznie wydarzenia polityczne związane z rządem, zmieniając ton w doniosły i uduchowiony, gdy opisuje środowiska związane z PiS i RM.
Kto nie wierzy, niech sam posłucha - to zrozumie, czemu KRRiT nie chce przyznać im koncesji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
> Kto nie wierzy, niech sam posłucha - to zrozumie, czemu KRRiT nie chce przyznać im koncesji.

Troszkę się zapędziłeś sam w kozi róg.
Skoro KRRiT nie chce przyznać koncesji TV TRWAM ze względów merytoryczno-programowych, to znaczy, że uzasadnienie odmowy było jednym wielkim kłamstwem, nieprawdaż?
A skoro rzeczywiście chodziło o kwestie finansowe, to Twoja powyższa wypowiedź jest nieuzasadniona, nieprawdaż?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poza mrocznymi finansami RM i tzw. "dzieł" Rydzyka, jest jeszcze równie mroczny przekaz medialny. KRRiT nie przyznała im koncesji ze względu na ich sytuację ekonomiczną - a nie względy programowe. Nigdzie nie napisałem, że to było podstawą nieprzyznania im koncesji. Nie manipuluj moją wypowiedzią.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@ sadyl

Reguły klasycznej logiki nie są zobowiązujące dla czekistów i lemingów. Obowiązuje dialektyka marksistowska oparta na logice Kalego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zetjoto, a gdzież zrobiłem błąd logiczny? Chcesz, żebym zrobił ci "analizę logiczną" twoich bredni z salonu24?
"Fundacja Lux Veritatis, która wcześniej ubiegała się o miejsce na MUX-1, nie wzięła udziału w konsultacjach. - W kontekście takim, że i nadawca, i środowiska związane z tym nadawcą, w szczególności środowiska polityczne, bardzo gwałtownie domagały się, żeby te konsultacje były jak najszersze i jak najłatwiejszy był w nich udział, to, że sam nadawca nie skorzystał z okazji, żeby swoje stanowisko w trakcie konsultacji przestawić, jest zaskakujące - ocenił Krzysztof Luft z KRRiT."

Bo przecież nie o to Rydzykowi chodziło, aby dostać koncesję ale by wzniecać niepokoje i dalej manipulować ludźmi. Coś smołą pachnie od ojca dyrektora^^

Inne tematy z forum Polityka

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

do góry