Widok
Kupiłam sobie chyba z rok temu na ryneczku osiedlowym na Chełmie polski producent bardzo dobre gatunkowo i niedrogie i mam je całe do dzisiaj , ale niedawno poprosiłam mamę o kupienie mi jeszcze 2 par u tej samej babki nie wiem czy na pewno mi je tam kupiła i niestety ale te porwały mi się na szwach po tygodniu .
Z tym że te już inny producent,mam też legginsy z sinsay śpie w nich też są fajne.
Z tym że te już inny producent,mam też legginsy z sinsay śpie w nich też są fajne.
W H&M są aktualnie w wyprzedaży (po 10 zł), w C&A też widziałam jakieś pojedyncze i w Reserved.
W Pepco - choć niektóre rzeczy mają świetne - to akurat legginsy mają koszmarne. Kolejne z Pepco podarły się w kroku po pierwszym założeniu, nawet się zszywać nie dało bo materiał rozłaził się jak stary. Odradzam więc bardzo!
W Pepco - choć niektóre rzeczy mają świetne - to akurat legginsy mają koszmarne. Kolejne z Pepco podarły się w kroku po pierwszym założeniu, nawet się zszywać nie dało bo materiał rozłaził się jak stary. Odradzam więc bardzo!
Ostatnio kupiłam ze strony http://www.jestesmodna.pl/ zaryzykowałam.. i okazało sie że dobrze zrobiłam :) leginsy nie prześwitują te co kupiłam są troszke grubsze więc akurat na taką pogodę co była w święta :) kupiłam rozmiar M mam wzrost 171 i są troche dłuższe więc nei mam odkrytych kostek.