Widok

Gdzie dobre leginsy?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
gdzie kupię dobre leginsy na 128 , z biedronki nie jestem zadowolona w lidlu akurat nie ma , chciałabym jakieś dobrej w miarę jakości za rozsądną cenę ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Pepco.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W Tesco akurat są wyprzedaże.
Kupiłam sobie chyba z rok temu na ryneczku osiedlowym na Chełmie polski producent bardzo dobre gatunkowo i niedrogie i mam je całe do dzisiaj , ale niedawno poprosiłam mamę o kupienie mi jeszcze 2 par u tej samej babki nie wiem czy na pewno mi je tam kupiła i niestety ale te porwały mi się na szwach po tygodniu .
Z tym że te już inny producent,mam też legginsy z sinsay śpie w nich też są fajne.
Na 128 w Sinsay to raczej może być problem kupić ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
o jakos umknął mi rozmiar ale na ryneczku gdzie kupowałam to są też takie dla dziewczynek w tym rozmiarze.
I można też zobaczyć w decatlonie z legginsów termoaktywnych one praktycznie nie różnią się od normalnych i też dobre jakościowo .
w lidlu będą od 9.01.2015
dzięki może zajadę do tesco ,
w lidlu będą ale tylko do 116
Ja mam sporo po córce :) b dobrej jakości z C&A, niektóre NOWE

image
jaka cena i gdzie mozliwy odbior
W H&M są aktualnie w wyprzedaży (po 10 zł), w C&A też widziałam jakieś pojedyncze i w Reserved.

W Pepco - choć niektóre rzeczy mają świetne - to akurat legginsy mają koszmarne. Kolejne z Pepco podarły się w kroku po pierwszym założeniu, nawet się zszywać nie dało bo materiał rozłaził się jak stary. Odradzam więc bardzo!
Takie przyzwoitej jakości są w Realu/Auchan. Za 10-15 zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nowe po 12 zł, używane po 7-8 zł
Wysyłka
Ostatnio kupiłam ze strony http://www.jestesmodna.pl/ zaryzykowałam.. i okazało sie że dobrze zrobiłam :) leginsy nie prześwitują te co kupiłam są troszke grubsze więc akurat na taką pogodę co była w święta :) kupiłam rozmiar M mam wzrost 171 i są troche dłuższe więc nei mam odkrytych kostek.
Nie doczytałam, że na rozmiar 128 :) Sorki za zaśmiecanie :)
Hurtownia na narwickiej .
do góry