Widok

Gdzie dopadnę demona ;]

Czy komuś może obił się o oko "niesłynny" napój energetyczny Demon w jakimś sklepie w trójmieście?
Całkiem niedawno był np. w sklepach Sieci34. Ostatnio zniknął.
Bojkot sprzedawców, czy Agros uległ naciskom i zaprzestał produkcji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Demona"nie widziałem,a często spisuje asortyment w sklepach.Może być że nazwę zmienili,a zarazem szatę graficzną.Ale co za problem,przecież wybór duży jest.
> Może być że nazwę zmienili

Czas zacząć robić zakupy z latarką i okularami ;)

> wybór duży jest

Owszem. Ale akurat Demon ma/miał dość unikalny skład, różniący go od innych energetyków.
> Może być że nazwę zmienili

Po zastanowieniu się: nie sądzę. I nie sądzę, że producent zrezygnował z produkcji. Bardziej mi to podkapca zmową innych producentów w stosunku do dystrybutorów. Na zasadzie: obniżymy ceny hurtowe naszych produktów, jeśli przestaniecie zamawiać Demona.
Antykampania medialna to była tylko woda na młyn producenta. Nieważne jak mówią.. byle mówili. A mówili dużo i nie trza było za tę kampanię płacić. Reklama - marzenie.
A przy okazji.. jak piszę powyżej.. skład Demona różni się od innych energetyków. To jest naprawdę świetny napój.
W zaprzyjaźnionej Sieci34 bywałem codziennie. Mieli Demona w sztapelku (nie na półce) i miałem okazję widzieć ile dziennie go ubywa. O ile więcej, niż innych energetyków - stąd moje podejrzenia :)
Nie kojarzę takiego napoju,ale dobre zaopatrzenie mają Alma,Intermarche i Piotr i Paweł,albo w sklepach z odżywkami dla sportowców,jeden jest w Realu.
Myślisz że się zmówili na Demona?Te napoje i tak robi chyba ze dwóch producentów,tylko nazwę mają inną.
Pomyślałem że to mógł być napój robiony tylko dla sieci34,ale zawsze możesz mailowo o to zapytać producenta.W każdym razie w Tesco i Intermarche nie mają.
Przyczyną braku dostępności jest właśnie bojkot tego produktu. Poczytaj sobie: satanizm nie przejdzie- bojkot produktów firmy agrosnova
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Produkty marek: Łowicz, Kotlin, Fortuna, Tarczyn, Krakus, Garden, Dr Witt, Pysio, Włocławek, Fruktus i Demon bojkotują.
Więc czemu wycofali tylko Demona?Inne sieci niczego nie wycofały.

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Tkaniny, materiały gdzie kupię? (27 odpowiedzi)

Gdzie jest duzy wybor materiałow , tkanin do szycia na terenie Rumi, Gdyni??

Gdzie wynajem busa ? (12 odpowiedzi)

Polecicie jakąś firmę na wynajem busa ? Planujemy pojechać większą grupą do Zakopanego na kilka...

do góry