Widok

Gdzie i jak znaleźć partnera?

Pytanie lekko infantylne, i choć znam odpowiedź (po prostu wyjść z domu), to w praktyce nie wygląda to tak kolorowo. do wieczora to mogę być poza domem, ale na czole nie mam napisane że singielka,a sama też nie ma zwyczaju zagadywać nieznanych mężczyzn. Wieczorem do pubu nie chodzę, z prostego powodu- koleżanki mężatki nie wychodzą, a ja sama się nie odważę bo aż strach. Na ogół urządzam imprezki u siebie i tylko dla znajomych, i krąg się zmyka, bo się wszyscy znamy. Dziś nostalgiczny mam nastrój, tylko słyszę stupot obcasików jakiś sąsiadek, śmiechy chichy, i po chwili cisza. Tak więc siedzę w domu, być może spontanicznie sąsiadka (żona maniaka gracza komputerowego) do mnie wpadnie na lampkę wina... Jak Wy poznaliście swoich partnerów/swoje partnerki? Ściskam gorąco... :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
toż nie podrywam!!! :) chcę pomóc ot tyle, to źle?

zreszta plany planami, ja tam sobie nie szukam,bo i tak nigdy nie znajdę tego co bym chciała...
###############
tak tak chciałbyś poczuć mój smak
wszędzie dotknąć
potem po prostu w dupę kopnąć
nie nie tego aż tak trudno nie mówi się
to nie amatorski układ kolacja ze śniadaniem
to cos dla konesera a ja jestem głównym daniem!
###############
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przecież wszystko już o mnie napisał Pan Antyspołeczny (z "Kolegą" wiecej nie wyskoczę ;) )
lepszej reklamy nie można mi już zrobić... :D
no fakt ale nie napisałaś nic o sobie poza mięsem...a ponoć reklama to potęga...

mogę Ci zrobić reklamę w prasie lokalnej, nawet sama zrobię projekt:) i policzę dobry rabat - to oczywiście zart, ale jakbys chciała serio nie ma sprawy;)
###############
wszędzie dotknąć
###############
Hehe, ta co nie potrafi podrywać, a tu takie wielkie plany:P
I z niewiadomego powodu znów pod moją wiadomością;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
To z jakiej epoki Ty jesteś?
Wygląda jakbyś była z tej, całkiem nieźle dajesz sobie Tu radę. Jakbyś była z jakiejś poprzedniej to pewnie ćwiczyłabyś kaligrafię na listach i wzdychała czytając kiepskie romanse:P

Nie ma co z tym walczyć, jesteś dzieckiem stanu wojennego (jak ja), zrobione z nudów, bo nie było teleranka:P

Ostatnie dziecko sprzed wybuchu ery internetu - może to powoduje że nie czujesz się pewnie podrywając facetów, ale to nie znaczy że jesteś nie z tej epoki;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
ogłoszenie już dałam... ;)
hmmm a moze zrobimy tu na forum jakas randke w ciemno albo casting dla danych osob co szukają parnera/ki ????

Luciana poszłabyś na takie randevous?
###############
wszędzie dotknąć
###############
Kobieta gotowa do kompromisów:D
tylko gdzie ten śnieg:( czekam i czekam i nicz
###############
wszędzie dotknąć
###############
no cóż, jeśli od mojej diety ma zależeć moje być albo nie być w relacji zwanej związkiem, to chyba skazana jestem na samotność
ps. ale uwielbiam ryby, więc chyba pole do popisu dla umiejętności kucharskich jednak jest, poza tym nie samym mięsem sztuka kulinarna stoi
l.
Na pewno znajdzie się jakiś miły pan. Ja przyjdę z Panią Żoną:)
grzane wino po sankach :)
ps. zawsze można gremialnie wybrać się na łyżwy, pzynajmniej pogoda nie namiesza
no i na męskim ramieniu można się wesprzeć ;)
@Izabell - na sanki pójdziemy, zbierzemy się w wielką ekipę, rozpalimy ognisko, upieczemy kiełbaski, będziemy jeździć na sankach i rzucać się śnieżkami :)
Powiedzenie kucharzowi że się nie je mięsa, to jak powiedzenie kobiecie że ma za małe piersi - Ty chyba jednak nie chcesz znaleźć faceta:P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja? ależ skąd...ja jestem nie z tej epoki by podrywac i by łudzic się na coś co nie istnieje...ale poderwe sobie 4 litery i zrobię herbatę...ehhh
###############
wszędzie dotknąć
###############
a proponujesz w zamian? ^_o
Izabell, 28 lat, to w moich spostrzeżeniach odnośnie wieku dopiero początek równi pochyłej, więc nie ma się co jeszcze dołować, to zostaw sobie na po 40;)
Zresztą lepiej biegać teraz, póki powodzenie podrywu jest niezwykle wysokie. W pewnym wieku to już trzeba być bogatym by bieganie przyniosło jakiś skutek:P

Piszesz że nie wyobrażasz sobie biegania za facetami (podrywania) a tutaj za jednym zamachem podrywasz całe forum:P
No dobrze, to ja w takim bądź razie zacznę poszukiwania tutaj. Magdo, przepraszam, że podpinam się pod Twój wątek ;)

Ogłoszenie :)
szukam faceta, który zaopiekuje się mną, będzie mnie wspierał silnym ramieniem, służył radą i rozpieszczał moje podniebienie dobrą kuchnią (ps. nie jem mięsa)
zabierze mnie do kina, na spacer....
l.
Anty do wszystkich hehe:)

Pan Halewicz zainicjował pomysł sanek...więc tak siedzę codziennie i czekam na ten śnieg...

A szczerze mnie zdołowałeś swym spostrzezeniem co do wieku...

mam 28 lat i szczerze nie wyobrazam sobie bieganie za facetami...

zreszta i tak cos czuje ze swa starosc spedzę sama ze sobą....
###############
wszędzie dotknąć
###############
Izabell, faceci mają duże wzięcie niemal do 40, a przy 30 mają największe możliwości zdobycia kobiety. U kobiet największe szanse są około 20, do 25 jest jeszcze dobrze, a później zainteresowanie mężczyzn powoli zaczyna spadać. Kobiety po 30 zaczynają mieć już tego świadomość... po 35 to robi się już bardzo trudno.

Wynika to też z tego co pisałem o mężczyznach. Kobieta 20 letnia nie ma dużych oporów przed 30 latkiem, ale kobieta 35 letnia ma już całkiem spore przed byciem z facetem 10 lat starszym (45 latkiem).

Wiem wpływa też na doświadczenia. Mało jest rozwódek ani kobiet dzieciatych mających 20 lat, ale samotne 35 latki to już zazwyczaj mają jakiś bagaż. To także inne podejście do mężczyzn, mniej idealistyczne podejście do miłości, więcej realizmu i szczerości do bólu - a mało uczuciowości, miłości i zaufania.

Dlatego z wiekiem to kobiety muszą przejmować inicjatywę;)

Luciana, to musisz trafić na kucharza, będziesz przy nim taka nieporadna a on będzie takim macho:) Najlepiej takiego co sobie nie radzi w tych dziedzinach w których Ty jesteś taka samodzielna, to i on będzie potrzebował Ciebie - idealna dopasowanie:)

Pozdrawiam

PS: Izabell, a to z sankami, to do mnie było, czy do L.?

Inne tematy z forum Towarzyskie

Zdrada (78 odpowiedzi)

Dowiedziałam się,że mąż mnie zdradza. W środku jestem cała rozstrzęsiona, serce mi pękło, ale za...

do góry