Widok

Gdzie i jaka lodówka?

Gdzie warto jest kupić lodówkę i jaką najlepiej waszym zdaniem, jeśli myśli się o zaoszczędzeniu trochę pieniędzy. Nie chcemy niczego drogiego, ot żeby była mało awaryjna, w miarę pojemna (rodzina - 4 osoby) i cicha. Co moglibyście jeszcze doradzić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bierz Amice do 1000 kupisz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tylko nie Indesit. Kupiłem w ubiegłym tygodniu działała tylko 5 godzin i przestała ,w piątek serwis naprawił i też działała tylko 5 godzin. Będę żądał wymiany na pozbawioną wad. Odradzam Indesit szkoda nerwów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ile chcecie na nią wydać? Ja mam lg, jest pojemna, jedzonko długo jest świeże
Jak szukacie niedrogiej, to tak już zostało powiedziane - amica jest ok. Ma to, co ważne w lodówce, nie jest awaryjna, daje radę.
Amica? moze i nidroga, innych zalet nie ma, moja od samego poczatku kapie, zawiasy (lodowka pod zabudowe)byly wymieniane po 5 latach. Ciesze sie ze bede miala wkrotce nowa, tym razem Liebherr. Lodowkom, okapom, zmywarkom Amici mowie nie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Która lodówka cicho chodzi? Pokój ma aneks kuchenny więc dla nas to ważne.
Szukaj z kompresorem linearnym, te są cichsze. Sama mam salon z aneksem więc Szukaj z kompresorem linearnym, te są cichsze. Sama mam salon z aneksem więc szukałam też pod tym kątem i zdecydowałam się na LG.szukałam też pod tym kątem i zdecydowałam się na LG.
Z tańszych to polecam Beko bo mam już pare lat... ktoś wcześniej pisał ze Indesit jest do kitu.. To prawda... nawet pan w sklepie mowil ze jest kupa reklamacji... Kup cos w duzy6m markecie na raty zero % (jesli nie jesteś w BIK:-))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co powiecie o lodówkach Samsunga. Wiem, że produkują telefony czy telewizory, ale lodówki? Pytam, bo sprzedawca zachwalał ostatnio w sklepie, że takie dobre. Macie z nimi jakieś doświadczenia
Czy znacie lodówkę jednodrzwiowa z kostkarka lodu?

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

drzwi wewnętrzne. białe? (51 odpowiedzi)

zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są plusy i minusy...

do góry