Widok

Gdzie jest policja? Ile można ...

Gdzie jest policja? Ile można zarobić w skm zkm ztm 75% osób bez maseczek........paranoja
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Flustrat

W pinglach zwany potocznie Pinokio, kazał Ci nosić maseczkę, a w pociągach i autobusach po 40st. Albo i lepiej a sam. Jedzi limuzyna z klima, za nasze pieniądze bez maseczki. Chcesz się dusić, twoja spr. Nawet worek foliowy na głowę załóż
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale B

Gdyby ktoś puścił siarczystego bąka od razu każdy przyodziałby maseczkę

A przy wariancie Gamma wszyscy padliby w 3 sekundy :-D przy okazji zakazić to możesz sobie wodę a nie ludzi wirusem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziwie sie ze wogole ja zakladasz!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja jechałam ostatnio autobusem o godz 20.30 i po 3 minutach ściągnęłam maseczke przykro mi ale ja dusić się w komunikacji beż klimatyzacji nie mam zamiaru!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Idioci sa wsrod nas

Na prawie 40 milionowy kraj ponad 70 osob chorych a tumany w maseczkach łażą-masakra

Przy wariancie Delta to by wszyscy się zakazili w kilka sekund.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

gorsze jest to że janusze jezdza z pozamykanymi oknami i wdychają te smrody hehe bo covid srovid wirusa nie ma
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

antymaseczkowcy to rak

ale macie silna psychike, maseczki w komunikacji przeszkadzaja. olaboga

Bohaterzyod7boleści

Litości tu nie chodzi o noszenie maseczek na dworzu tylko w miejscach publicznych/duzych skupiskach ludzi. Jak jesteście ograniczeni to wasz problem.

Jo to tak dla niepoznaki takiego nicka mam coby chopy w passerati nie walili drzwiomi i oknami. Diesle ponad wszystko! Halyna się nie dowie! Ja mojemu Mietkowi nic nie powim. Ty się nie bójta. A jeżeli nawet to co? Nie zaczymajo prawdziwej miłości i żondzy!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Maseczka

Jazda komunikacją bez klimy ? W maseczce? Dramat... wrócę do maseczki jak da się oddychać.. .

ogromny zaszczyt

Ale proszę mnie tu takich komplejmentow nie wypisywać, bo jak Halyna przeczyto to mi zrobi jesień średniowiecza. Jo jest porządny chłop psze Pani i osobiscie szacunek trza mieć. Jo się nie zadajo z takimi co jeżdżo takimi wynalazkami.. Kobita ma w domu chlastać schabowe,a Pani to jaka wyzwolona pewno, nowoczesna(kwik)postempująca . Jo Pani powiadam ze jak zmieni Pani podpis na tdi to jo uznam Panią jak kompana do rozmów, a tera to Pani je jak mój somsiad niby miły ale diabeł ki wie o co mu chodzi. (Kwik) Halyna mnie zreszto przestrzegała przed takimi kobitami, ło to dramat namieszoć chce Chłopowi we głowie, i dumna cała. Jo napisał co wiedzioł (kwik)

Hello ludki

Hello ludki naprawdę wy macie ( mózg + mała )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wiem i vice versa :-) jesteś Pan taki inteligentny, co obecnie jest rzadko spotykane :-)

a ja Panią popieram w calości

Ale to już chyba Pani wie :-) jestem Panią zafascynowany :-)
do góry