Widok

Gdzie jest policja? Ile można ...

Gdzie jest policja? Ile można zarobić w skm zkm ztm 75% osób bez maseczek........paranoja
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bu ha ha ha
popieram tę opinię 95 nie zgadzam się z tą opinią 24

Dramat

Jakby byla klima w skm to jeszcze jakos mozna wytrzymac w maseczkach. W tej saunie nie da rady
popieram tę opinię 125 nie zgadzam się z tą opinią 10

Już jedziemy kupowaliśmy

zszywacze do zaczepiania maseczek.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

No jak...

Najpierw krzyczysz że ci maski wolność zabierają i policjantom chcesz emerytury zabierać a teraz policjantów do kontroli szukasz....
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

123

wszystko wroci :) spokojnie we wrzesniu sie wirusik odbije i bohaterzy beda plakac
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 18

Ty jeszcze chodzisz

W maseczce w 30 paru stopniach ha ha
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 8

ORMO czuwa

Maseczkowcy kolejna subkultura
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 11

Nie wychodz z domu
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie będę nosił maseczki nigdzie. I Zobacz jaka jest temperatura.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 9

brak maseczki

Straszny incydent się wydarzył: 30stopni w cieniu, a ktoś raczył bez maseczki wejść. Ludzie ogarnijcie się, kto jeszcze zaklada ten ręcznik ma twarz? No i najważniejsze pytanie, po co? Autor posta wspomina o policji, ja to bardziej zapytalbym o pracowników medycznych że szpitala srebrzysko o interwencję do autora tego wpisu
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tragedia

Nie będę zaszczepiona nosić ten szm×ty na twarzy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wiedziałam, że Cię tu znajdę :-* i tak do niektórych nic nie dotrze, odbywa się selekcja naturalna. Pazura im powiedział, że mają nosić maski i się szczepić, więc to robią...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

haha

Pani Hondziaro.. Ja to sobie życzę aby takich ludzików którzy domagają się sankcji za chęć swobodnego oddychania w upale, zawijali w kaftan i prosto do pokoju bez klamek
Niestety ktoś ludziom odebrał rozum, taki Pazura powie że od jutra należy chodzić z nocnikiem na głowie - dla siebie i innych, a oni będą chodzić
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo teraz ma wolne. Przecież każdy musi odpocząć nawet wirus.
Ww wrześniu będzie mógł wrócić wypoczęty i pełen energii żeby zmutować w krzyżówkę angielsko-wlosko-niemiecko-polską.
Jestem optymistą więc myślę że za 2 lata sprzedadzą tyle szczepionek że odpuszczą oczywiście na jakiś czas
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Serio ? Ktoś te szmaty nosi ? Czyli brak mózgu...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Panie Pośredniku, popieram w całej rozciągłości Pana stanowisko. Niestety niewielką ilością rozumu urządzony jest ten świat i oto są efekty
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ja Panią popieram w calości

Ale to już chyba Pani wie :-) jestem Panią zafascynowany :-)

Wiem i vice versa :-) jesteś Pan taki inteligentny, co obecnie jest rzadko spotykane :-)
do góry