Widok

Gdzie jest w Gdańsku jakiś klub Muay Thai

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Szukam jakiegoś dobrego klubu Muay Thaiw Gdansku. Słyszałem że jest jakis dobry we wrzeszczu, nawwet byłem tam alezapomniałem jak sie ten klub nazywa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobrze. Już wiemy żeby nie zadawać ciekawskich pytań bo od razu wszyscy jesteśmy podejrzani o konkurencję, albo mamy złe intencje :)

A już chciałem zapytać dlaczego nazwa jest wykropkowana. Ale nie pytam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pytania można zawsze zadawać ale pytanie czy nazwa jest zastrzeżona jest co najmniej dziwne.Rozumiem pytania typu gdzie się odbywają treningi ile razy w tyg. itd No..nic jesteśmy różni.Mam nadzieję że zaspokoiłem ciekawość.Aha..i w nazwie firmy jest imię i nazwisko dlatego są kropki.
A ja rozumiem że mając firmę wstydzimy się imienia i nazwiska? To idealna antyreklama.
Mając firmę wstydzimy się imienia i nazwiska?Niektórzy cenią sobie prywatnośc, zwłaszcza na tego typu forach gdzie pisze ktoś taki jak powyżej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
co ty cz.łowieku dajesz?smrodek tobie przeszkadza?jak rewka z nosa pojdzie na sparingu,to tez przerywasz runde?bo ci przeszkadza? hehe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Sport

Darmowe kursy sportowe - Kliknij tutaj (5 odpowiedzi)

Hej! Dla tych co dbają o swoje zdrowie i aktywność fizyczną, ale masz pewne wątpliwości dotyczące...

Bieganie zimą (27 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Fitness i siłownia - gdzie? (9 odpowiedzi)

Kto wie gdzie w okolicach ulicy Powstańców Warszawskich i Kartuskiej znajdę siłownię albo...

do góry