Widok
leon213 napisał(a):
> i jak tymi muay thai?znalazles ten klub w nowym porcie, o
> którym ktoś pisał??
Siemanko! Jeśli szukasz klubu Muay Thai to zadzwoń 602 117 118.To numer do trenera.Tam wszystkiego się dowiesz.To najbardziej utytulowany klub w Gdansku.Z ostatnich mistrzostw w grudniu przywizlismy 4 medale.Mamy 3 mistrzow Polski,srebro i bronz.W Muay Thai nie znajdyiesz lepszego klubu.Champion Gdansk Wrzeszcz Zabytkowa 4
> i jak tymi muay thai?znalazles ten klub w nowym porcie, o
> którym ktoś pisał??
Siemanko! Jeśli szukasz klubu Muay Thai to zadzwoń 602 117 118.To numer do trenera.Tam wszystkiego się dowiesz.To najbardziej utytulowany klub w Gdansku.Z ostatnich mistrzostw w grudniu przywizlismy 4 medale.Mamy 3 mistrzow Polski,srebro i bronz.W Muay Thai nie znajdyiesz lepszego klubu.Champion Gdansk Wrzeszcz Zabytkowa 4
hehe 2 na 2 i smrodzi,co to za skargi? nie byłem tam ale smrodzi bo sie trenuje,szatnia dwa na dwa bo poco wieksza,masz trenowac a nie piescic sie przed lusterkiem w szatni,pozdro dla maniakow walk,juz niedługo dołączam do was fajterzy :) od maja mieszkam w gda, sam zaczynałem na łączonych treningach poczatkujacych z zaawansowanymi,dostałem kopa w dupe i po półtora roku zdobyłem złoto w zawodach w dublinie
Bad Boy to zastrzeżona nazwa to po pierwsze bo robią ciuchy, jest też film a ja ani jednym ani drugim się nie zajmuję jestem w innej dziedzinie w której nie ma zastrzeżonej nazwy poza tym pełna nazwa brzmi "R..... G....... Bad Boys Samoobrona"- w samoobronie,K-1, czy Muay Thai nie ma "Bad Boys". Pozdrawiam nadgorliwą osobę.Znamy się na prawie i prawach autorskich?
Nikogo nie traktuję jak wroga tylko dziwne było dla mnie twoje pytanie.Bardzo służbowe..Mam grupę ćwiczących codziennie ktoś dzwoni z pytaniem o treningi ile grup itd. ale nikt nie zapytał czy nazwa jest zastrzeżona.Twoje pytanie było na zasadzie zazdrosnego trenera, instruktora lub zawodnika z innego klubu.Tak odebrałem pytanie więc i odpowiedz była adekwatna.
Może lubisz jak śmierdzi - ja zdecydowanie nie.
Skoro nie byłeś tam to po co w ogóle się wypowiadasz ?
Dla mnie trening, jak i prawidłowa higiena po treningu to podstawa.
Dlatego z tego co się orientuję nie ma miejsca, klubu z prawdziwego zdarzenia. Tak jak nie było kilka lat temu porządnych siłowni. Na szczęscie w Trójmiesćie się to zmienia. Miejmy nadzieję, że zmieni się to również jeżeli chodzi o kluby walk.
Skoro nie byłeś tam to po co w ogóle się wypowiadasz ?
Dla mnie trening, jak i prawidłowa higiena po treningu to podstawa.
Dlatego z tego co się orientuję nie ma miejsca, klubu z prawdziwego zdarzenia. Tak jak nie było kilka lat temu porządnych siłowni. Na szczęscie w Trójmiesćie się to zmienia. Miejmy nadzieję, że zmieni się to również jeżeli chodzi o kluby walk.