Widok
Jeśli jestes z gdańska to sklep jest na ul . Szerokiej jeśli z Gdyni to taki sklep jest przy ul . Swiętojańskiej tam gdzie jest ten koścółek mały przy ul. zaraz obok jest sklep .
Sklepy z DEWOCJONALIAMI to takie gdize można kupić wszystko do kościoła, na komunie i inne rzeczy związane z kościołem.
Sklepy z DEWOCJONALIAMI to takie gdize można kupić wszystko do kościoła, na komunie i inne rzeczy związane z kościołem.
ooo i o takie konkrety mi chodzilo - dziekuje dziwczynki za pomoc bardzo bardzo... wybierma sie na zakupy, wiec wejde napewno na ul. Szeroka.. do reala to mi troche daleko ,ale i tak dziekuje za pomoc! jak nie dostane niczeg ociekawego na szerokiej, to tam podjade ;-)
a co do zawieezek - tez mi sie podobaja, ale nie mam juz sily na ich robienie - mecze sie z zaproszeniami po pracy codziennie i mam juz dosc! sa coprawda cudne ale roboty przy nich co nie miara ;/
a co do zawieezek - tez mi sie podobaja, ale nie mam juz sily na ich robienie - mecze sie z zaproszeniami po pracy codziennie i mam juz dosc! sa coprawda cudne ale roboty przy nich co nie miara ;/
Ja kupowalam w sklepie papierniczym :)
no ja właśnie o przeróbce czytałam gdzieś ;)
jak dla mnie nie jest daleko :) prosto do podwala przedmiejskego, dalej armii krajowej i jesteśmy na chełmie :)
W razie co - tam można zamówić w e-sklepie. Ale nie wiem, jak wtedy całość (cna + koszt dostawy) ma się do innych ofert, które masz :)
Pozdrawiam
jak dla mnie nie jest daleko :) prosto do podwala przedmiejskego, dalej armii krajowej i jesteśmy na chełmie :)
W razie co - tam można zamówić w e-sklepie. Ale nie wiem, jak wtedy całość (cna + koszt dostawy) ma się do innych ofert, które masz :)
Pozdrawiam
Sklep z dewocjonaliamy w Gdańsku jest kolo Kosciola Mariackiego. Pozatym moja siostra kupiła w...ksiegarni :) A ozatym zazwyczaj wszedzie tam gdzie sa zaproszenia, nawet w kwiaciarni :) ja zas bede robiła zawieszki na wodke z wlasnym tekstem i naszymi imionkami :)