Widok

Gdzie kupie noramlen ciuchy w Gdańsku ;-)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
nie interesują mnie galerie i inne centra handlowe bo obeszłam wszystko :( szukam sukienki na impreze firmową, skromna, elegancką. A pozatym zawsze jak chce coś kupic to nie bardzo wiem gdzie mam się u "Was" kierować. Macie jakieś fajne sklepy z włoską i francuską odzieżą?
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uważam że najważniejsza jest jakość http://jutrznia.pl/modna-i-unikatowa-koszulka/ koszulki w dobrej cenie.
gdzie dokladnie ten sklepik u hani?
przy hali w gdańsku jest sklepik "u hani " ma rzeczy używane ale dużo też z metkami, ceny nie do końca lumpowe ale ciuchy super, dużo sukienek, kazda inna, znanych i mniej znanych marek, koniecznie trzeba zejść też na dół.
zajrze dzięki

dziewczyny a na GILDI GDAŃSKIEJ mozna cos znaleźć czy sama chińszczyzna?
dziekuje potrzebuje rozmiar S.
Ja kupilam kiedys 2 sukienki sliczne w sklepie w gdansku w mlynie. Nie pamietam nazwy i nie wiem czy tam jeszcze jest, ale babeczka miala mnostwo slicznych sukienek.
ja lubię rzeczy z pasażu chełmskiego- jest tam sklep " autlet kobiecy"na pietrze. Mały sklepik, a mają fajne wszystkie rzeczy garderoby kobiecej( torebki,buty, też ;) ), ponieważ są to 2-3 egz. mała szansa, że się powtórzą na ulicy. Była wczoraj czarna, elegancka sukienka sukienka roz.40 przeceniona na 65 zł.
Fajne i nie drogie sukienki bywają w tkmaxxsie. ale tam trzeba przegrzebać żeby wygrzebać coś dla siebie:)
imageimage
Zobacz na giełdę w Pruszczu, fajne ciuchy
rybalon fajna musze zobaczyć czy mają czarną, i chyba wolała bym przymierzyć.
Podoba mi się taka na allegro http://allegro.pl/satynowa-sukienka-z-szyfonem-subtelna-r-38-m-i1901582565.html ale też boje się, że jak przyjdzie okaże się nie taka albo moje fałdy uwydatni ;-) i bede odsyłala w tą i spowrotem.

Dzięki za namiary, zajrze "w każda dziurę" :) i czekam na jeszcze
image

looknij na allegro z pomorskiego jest sporo ofert :)
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.
http://allegro.pl/elegancka-sukienka-asos-s-36-na-juz-i1911229816.html
ta ładniutka
zajrzyj tez do Piu Piu
na allegro sukienki Asos i stacjonarnie Solar fajne tam mają ,
czasem fajne rzeczy widuję w Tesco na Karwinach w takim sklepiku z ciuchami zaraz za kasami tesco oraz ostatnio takie inne nietuzinkowe ciuchy są też w sklepiku w Realu na Przymorzu gdzieś obok sklepu z butami Bot i optyka chyba .