Widok

Gdzie kupujecie książki on-line?

Ostatnio zastanawiałam się w jakiej księgarni internetowej zamówić książki i dalej mam z tym kłopot. Czy możecie coś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja zawsze zamawiam na mareno.pl i nigdy nie miałam żadnych problemów. Szybko dostarczają książki o obsługa on-line jest super, także polecam.
ja z reguly na allegro kupuje uzywane. jakos zawszae szkoda mi kasy na nowe bo w cenie jednej nowej to moge miec nawet kilka uzywanych. a czasem nie widac ze ktos je czytal
Ja kupuję w merlinie i jestem zadowolona:-)

Od dawna kupujemy wyłącznie przez Livro i nie widzę powodów do tego, żeby z tym kombinować.
Dlaczego? Z wielu powodów, ale ogólnie, skoro mają te same książki nawet o kilkanaście złotych taniej,
to z jakiego powodu mam kupować u innych?
Trochę to pozbawione chyba sensu, prawda?

Wyłącznie empik. com :)

Ja zawsze kupuję książki na bonito.pl. Jest to świetna księgarnia z bardzo dobrymi cenami i naprawdę świetnym ofertami. Gorąco polecam!

możesz skorzystać z porównywarki na ceneo, wyskoczą ci najtańsze ceny książek w księgarniach internetowych :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No w sumie, to też jest sposób :)

Inne tematy z forum Hobby

Szukam systemu CRM (16 odpowiedzi)

Szukam CRMu dla 6 pracowników, branża serwisu klimatyzacji. Mamy bałagan w firmie. Musi być...

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)

ASG czyli bezpieczna wojna (57 odpowiedzi)

Witam, W wakacje postanawiam zakupić sobie już 3 replikę jakiegoś karabinu. Ale nudno jest mi...

do góry