Widok

Gdzie kupujecie mięso?

Witam

Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie Spożywczym na ul. Pszennej. Tragedia...
Gdzie można zakupić pewne świeże mięso i wędliny?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ma takiego miejsca...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli chodzi o mięso, to u Jabłońskich na pszennej na pewno mają świeże mięso, bo zmawiają w mniejszych ilościach i często jeżdżą po towar. nie wiem jak z wędlinami, mnie osobiście do wędlin nie ciągnie. mam wrażenie, że wszystkie są stare. kupuje tylko takie zafoliowane przy produkcji z datą ważności.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
u Jabłońskich na pszennej tzn. w tym markecie przy wjeździe na pszenną? Nie kojarze innego sklepu na tej ulicy
Jeśli chodzi o Odido, to ostatni raz robiłem tam zakupy rok temu i był dramat jeśli chodzi o świeżośc mięsa. tam jest dramat. Przerzuciłem się na Max Xavier i mięsny w tzw. centrum
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja sie niestety juz nacięłam 2 razy na kurczakach w centrum ;/ wedliny jak narazie mają ok, a odido to faktycznie masakra
Po mięso świeże tylko do żukowa,w baninie nie ma świeżego i dobrego mięsa mieszkam tu 8 lat i wiem co pisze.
mięsny w centrum jest ok, mięso jest świeże, a czy dobre? na pewno sto razy lepsze niż w odido i max xavierze, odido to dramat, tam dowożą chyba tylko raz w tygodniu, ale nawet jak kupiłam wieprzowinę tego dnia, to nie chciała się ugotować, ciągle twarda, w max xavier kurczaki po prostu okropne, tłuste i ogromne; reszta średnia.
Także ja jeśli kupuję w Baninie, to tylko w mięsnym, ale pewnie można kupić jeszcze lepsze mięso poza Baninem.
A który mięsny w Żukowie jest dobry?
wg. mnie Gzella w Żukowie. ewentualnie Justynka w Pępowie ale tylko w czwartki i piątki bo tak mają dostawy mięsa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jabłońscy mieszczą się z lewej strony domu starości.
Biedronka tam zawsze jest świeże ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
U Lisa :)
ja od kilku lat kupuje mięso drobiowe w tym małym sklepie obok domu seniora i nie narzekam. Inna sprawa że mięsa poza kurczakiem i jego elementami tam raczej nie widuje
świeżutkie drobiowe- tylko w Miszewku, w ubojni u Szmytki...dosłownie jeszcze gdacze;P ceny do wytrzymania- porównywalne z Auchanem, można kupić każdą część kurczaka osobno- kiedyś widziałam nawet same kuperki;) karma dla psów też jest- mielone z kościami- dobre, świeże, ale dla mojego psa za tłuste....na zamówienie /telefoniczne/ mają też każdą część i ilość indyka i kaczki, kiedyś nawet trafiłam tam KOGUTA na rosół- taki speszyl ;)))
jak znaleźć? jechać nie za szybko w stronę Gdyni...ostry skręt w prawo- trzeba wypatrzyć...jak dojedziesz od stacji benzynowej w Tuchomiu- zawróć- to wcześniej było;)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
QQ DZIĘKI za podpowiedz! Jak mieszkam tu 12 lat to jeszcze nie korzystałam
Biedronka ty chyba jedziesz na samych konserwantach,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
W justynce w pepowie. Zawsze jest swieze a jezeli nie to panie ekspedientki okiem mrugna i poleca swieze. Pozdr. M
no to teraz je pięknie wkopałaś...
ja kupuje u been ladena :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
obok piekarni Tiramisu u Lisa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja kupuję świeże mięso online na http://www.kiszeczka.pl Wiem, że można pomyśleć, że jak to świeże mięso przez internet, ale to prawda. Dostaje zapakowane bardzo bezpiecznie, no i jest przez długi czas naprawdę świeże.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Banino

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

do góry