Widok
Witam,
chcialabym Cie poprawic - nie jest to moj gabinet tylko salon fryzjerski w ktorym wykonuje makijaze. Znajduje sie on na ulicy Balladyny1/B. Jest to w Gdyni Orlowie niedaleko Klifu, blizej morza. W razie czego moj telefon to 502 673 200. Do zobaczenia.
Pozdrawiam
Wiza
chcialabym Cie poprawic - nie jest to moj gabinet tylko salon fryzjerski w ktorym wykonuje makijaze. Znajduje sie on na ulicy Balladyny1/B. Jest to w Gdyni Orlowie niedaleko Klifu, blizej morza. W razie czego moj telefon to 502 673 200. Do zobaczenia.
Pozdrawiam
Wiza
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
tel. kom. 0 510 082 655
Witam,
nie ma Pani podstaw aby mnie oskarzac iz rozmawiam sama ze soba. Moze Pani poprosic Magde o nr, zadzwonic i zapytac sie czy jest ze mna umowiona na probny. Pozatym ja nie musze robic sobie takiej reklamy.
Pozdrawiam
Wiza
nie ma Pani podstaw aby mnie oskarzac iz rozmawiam sama ze soba. Moze Pani poprosic Magde o nr, zadzwonic i zapytac sie czy jest ze mna umowiona na probny. Pozatym ja nie musze robic sobie takiej reklamy.
Pozdrawiam
Wiza
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
tel. kom. 0 510 082 655
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
tel. kom. 0 510 082 655
niestety, ku Twojej wielkiej pewnie rozpaczy choroby psychicznej nie mam. (chyba, bo kto to wie?:) Specjlnie sie zalogowalam, by wlasnie nikt nie podejrzewal o takowe cos.
Wizy nie reklamuje, bo nie sprawdzilam jeszcze jej sztuki poprawiania wizerunku:)
Natomiast mialam problem, bo siedze u chlopa mego, nie chce mi sie do domu wracac, a wszelakie namiary mialam w domu.
Ale czy ja sie tlumaczyc musze hmmm...
Jakbys poczytala forum i widziala moje posty to bys wiedziala, ze wiza nie jestem.
A jutro opowiem co i jak:)
Wizy nie reklamuje, bo nie sprawdzilam jeszcze jej sztuki poprawiania wizerunku:)
Natomiast mialam problem, bo siedze u chlopa mego, nie chce mi sie do domu wracac, a wszelakie namiary mialam w domu.
Ale czy ja sie tlumaczyc musze hmmm...
Jakbys poczytala forum i widziala moje posty to bys wiedziala, ze wiza nie jestem.
A jutro opowiem co i jak:)