Widok

Gdzie makijaż-Kartuzy,Żukowo?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy ktos z Was jest z żukowa,Kartuz badz okolic?

Nie chce jezdzic na makijaz do 3-miasta bo zajmie mi to sporo czasu wiec wolalabym znalezc cos tutaj.Mozecie mi polecic kogos?

Pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja zapisałam się do Justyny (żukowo) 603-456-937 dużo osób ją polecało, ja będę mogła ocenić dopiero po ślubie, lub próbnym.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czesc:))

Tez slyszalam ze ona jest dobra.
Ja mam taka cere ze makijaz na imprezach splywa mi po godzinie-wiec bardzo zalzy ma na trwalym makijazu.Kiedy masz probny?
Duzo wczesniej sie do niej umawialas?

przecież żukowo jest blisko. wizazystki z 3miasta napewno do ciebie przyjadą, o ile będzie się malowało kilka babeczek.
na próbny jeszcze sie nie umawiałam, ale słyszałam od dziewczyn którym wykonywała malowanko ze jest trwały, uzywa dobrych kosmetyków.
umawiałam sie w styczniu chyba ale zadzwon do niej.

up

mrovecka, a jaka jest cena takiego makijazu u pani Justyny? i czy ona ma jakis salon w Żukowie??

Mnie malowała Lucyna z salonu kosmetycznego Thalgo w Kartuzach przy Ceynowy. Pierwszy raz byłam u niej ponad cztery miesiące wcześniej, przed weselem znajomych. Po tym, jak dobrze czułam się w makijażu zrobionym przez nią wtedy, zdecydowałam się zaufać jej w dniu ślubu. I rzeczywiście - nie pomyliłam się:) Zresztą ona twierdzi, że kilka zaledwie razy robiła próbny makijaż, że sensowniej o wiele jest dać się jej umalować przed jakąś inną imprezą, żeby móc sprawdzić, jak się makijaż przy zabawie sprawuje, jak na zjdęciach wygląda to, co nam z nami zrobiła. Bardzo polecam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Poprawka - teraz dokładne dane: Gabinet Kosmetyczny Morea, Kartuzy, Ceynowy 3, tel. 058 685-31-32. Już bez pomyłki, bo dane z pieczątki przepisuję:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokładnie nie pamiętam ceny, dawno się zapisywałam, najlepiej skontaktuj się z nią i porozmawiaj.
A wy dziewczyny jestescie z kartuz czy z zukowa?

Ja i Mnisia z Żukowa;-)))

no prosze moze nawet sie znamy, ja również z zukowa jestem ...
mój gg(6004236)
moze mi pomozecie znalezc dobrą kosmetyczkę na paznokcie?

A co myslicie o tej Pani która ma swój gabinet kosmetyczny Kartuzach przy ul. 3-go maja (tam gdzie fryzjer WELLA) - chyba pani Bogusia

mm
Jesli chodzi o Welle to tylko i wylacznie Pani Ewelina. Ja chodze do niej od kilku lat i na slubny makijaz rowniez u niej sie zdecydowalam bez dwoch zdan. Makijaz jest tak rewelacyjnie dobrany do osoby. Jesli chodzi o trwalosc to malowalam sie na wiele wesel i w tym samym bylam na weselu i poprawinach bo zal bylo mi go zmyc. Przekonajcie sie same i nie bedziecie zalowac. Pozrawiam

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj nie wiedziałam,że tam jest jeszcze jakas kosmetyczka. Jak byłam sie umówić na makijaż to wyszła do mnie właśnie p. Bogusia i zapisała mnia. Dlatego myslałam ze tam jest tylko ta Pani

mm
to radze Ci sie szybciutko przepisac:) Bo wiem jaki makijaz wykonuje P. Bogusia.

WIELKIE DZIEKI!!! A czy pani Ewelina przyjmuje tez w tym samym gabinecie? Bo chciałabym przepisać sie telefonicznie i nie wiem czy mogę dzwonić pod ten sam numer.

mm
tak w tym samym, to jest jej nr na komorke 504073177:)

Jeszcze raz ślicznie dziekuje Monia

mm
Dzieki dzewczyny.

Zaczynam dzwonic:))

do góry