Widok

Gdzie można zjeść dobrą pizzę?

Co? Gdzie? Kiedy? Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Czesc, swiezo sie wprowadziłam na Przymorze... gdzie mogę zamówić dobrą pizzę? Tyle tego jest a nie chce eksperymentować ;/ Z gory dzięki za odp ;*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Przymorzu wszystkie pizzerie sa słabe. Najlepiej zrobić samemu. Pizerrie oszukują dają stare produkty nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jeśli chodzi o Przymorze - zamawiamy tylko z Dragon Pizza :] (zwykle tą największą, to jeszcze Mąż zabiera następnego dnia do pracy ;))
no i koniecznie z sosem czosnkowym :] nigdy nie mieliśmy zastrzeżeń do pizzy :] raz próbowaliśmy dania obiadowe - też smaczne :]

jedynie raz sos mi nie smakował - jakiś taki czerwony i bardzo wodnisty (nie wiem jaki, dostałam "z automatu", bo zapomniałam dopisać, że chcę czosnkowy)

zamawiamy przez pizzaportal.pl :]
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam pizzerie rogata i verona
ja lubię pizze z DiGusto

Centrum Horyzont
ul. Obr. Wybrzeża 23/U6
Gdańsk Przymorze
"Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności." - J. Osborne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeśli chodzi o Gdańsk to ja poleciłabym Ci http://www.entuzjascipizzy.pl/ Bardzo dobra pizza, kruche ciasto, dużo możliwości wyboru dodatków no i ceny jak na Trójmiasto są naprawdę w porządku. My z rodziną korzystamy z Entuzjastów Pizzy bardzo często i sobie chwalę.
Dominos
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
POLECAM MONTE CARLO PIZZA I WINO Gdańsk ul. Lubowidzka 41, to jest na Szadółkach, maja super pizzę na cienkim cięście z pieca z pasta truflową - ta jest zarabista! Ale inne też sa pyszne.
Na http://pizzaportal.pl wpisujesz swój adres i pokazuje Ci najbliższe restauracje z opcją dowozu, w dodatku można tam wystawiać oceny i dzięki temu wybierać najlepsze pizzerie
Dragon Pizza jest najlepsza! Żałuję że po przeprowadzce już nie dowożą w moje okolice...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie, teraz można wszystko załatawić przez internet.

Oczywiście, w dzisiejszych czasach bardzo przydatna jest możliwość złożenia zamówienia online na ulubioną pizze. Wielu ludzi próbuje swoich sił by stworzyć idealną pizze w domowych warunkach jednak nie jest to możliwe. Wszystko za sprawą braku wiedzy co do przygotowania samego ciasta oraz nieodpowiedniego pieca. Cały proces pieczenia musi odbywać się w prawie 2x wyższej temperaturze niż ta jaką osiągniemy w typowych kuchenkach. Co do samych pizzerni to bardzo dobrymi opiniami cieszy się pizza gdynia - https://ideolo-pizza.pl/ oferowana w kilku lokalizacjach. Dbałość o wysokiej jakości składniki, przy zachowaniu przystępnej ceny jest cenione przez klientów.