Widok
Bo wiecie, cały czas kombinuje, jakie tu atrakcje siostrzenicy zapewnić, zawsze w lecie łatwiej jest, a że długo mnie nie było chce "wynagrodzić" jej i z siostrą chcemy ją w parę miejsc zabrać, gdzie będzie się fajnie bawić, bo np. aquaparki jej się nie podobają (za duży hałas za dużo się dzieje, dzieciaki latają jak dzikie) z tego samego powodu Loopis odpada zupełnie, ona ma 3,5 roku - np. plac zabaw w ETC jej bardzo odpowiada.
Dlatego pomyślałam o tych kręglach bo tam jak rzuca, jest jej kolej i nikt nie będzie na nią wpadał :)
A ogólnie to bardzo żywe dziecko więc na pewno jej się spodoba, może jakiś też mini golf czy jak ?
coś innego niż na co dzień z rodzicami.
Dlatego pomyślałam o tych kręglach bo tam jak rzuca, jest jej kolej i nikt nie będzie na nią wpadał :)
A ogólnie to bardzo żywe dziecko więc na pewno jej się spodoba, może jakiś też mini golf czy jak ?
coś innego niż na co dzień z rodzicami.
Madness is the gift, that has been given to me!!
my w ten weeknd bylismy w faktori w pruszczu gdanskim tez fajnie bylo - w sezonei wiecej sie dzieje http://www.faktoria-pruszcz.pl/articles/news/
polecam tez park dinozaurow w solcu i lebie - no chyba ze ma byc w gdansku
polecam tez park dinozaurow w solcu i lebie - no chyba ze ma byc w gdansku
tu masz stronę :
http://www.mkbowling.pl/
weź w tym wątku daj znać jak było co ???:)
http://www.mkbowling.pl/
weź w tym wątku daj znać jak było co ???:)
my tez chcemy w weekend isc w niedziele jest do 16 za 59 zl i druga godz -50% :D
żaden park dinozaurów nei jest kryty z tego co wiem one sa w lesie, w lebie mas zkino na pokazy o dino wiec to jest w budynku
w malborku jets tez park tam dino sie ruszaja :)
w lebie jest chyba najwiekszy
a w solcu jest mniejszy niz w lebie ale tez super ;) moim sie wszystkie 3 podobały
żaden park dinozaurów nei jest kryty z tego co wiem one sa w lesie, w lebie mas zkino na pokazy o dino wiec to jest w budynku
w malborku jets tez park tam dino sie ruszaja :)
w lebie jest chyba najwiekszy
a w solcu jest mniejszy niz w lebie ale tez super ;) moim sie wszystkie 3 podobały
odpowiedź pani z kręgi z Manhatanu
"Witam serdecznie,
tak naprawdę nie od nas zależy czy można przyjść z maluchem lecz od Pani :), jeżeli uważa Pani że maluch sobie poradzi zapraszamy. Mamy małe buciki natomiast trudno mi powiedzieć jaki ma rozmiar. Można natomiast przynieść swoje obuwie w tym przypadku na zmianę koniecznie z białą podeszwa. Najlżejszą kule jaką posiadamy są to "5" bez otworów na palce. Posiadamy tory z automatycznymi barierkami tak by kula zawsze trafiła w kręgle.
Proponujemy każdy dzień z rana bądź poniedziałek który jest najmniej oblegany przez cały dzień."
Bardzo szybko odpowiedź przyszła ;)
"Witam serdecznie,
tak naprawdę nie od nas zależy czy można przyjść z maluchem lecz od Pani :), jeżeli uważa Pani że maluch sobie poradzi zapraszamy. Mamy małe buciki natomiast trudno mi powiedzieć jaki ma rozmiar. Można natomiast przynieść swoje obuwie w tym przypadku na zmianę koniecznie z białą podeszwa. Najlżejszą kule jaką posiadamy są to "5" bez otworów na palce. Posiadamy tory z automatycznymi barierkami tak by kula zawsze trafiła w kręgle.
Proponujemy każdy dzień z rana bądź poniedziałek który jest najmniej oblegany przez cały dzień."
Bardzo szybko odpowiedź przyszła ;)