Widok
Gdzie na rodzinny weekend za miasto?
Planujemy z mezem wybrac sie na weekend za miasto, aby odpoczac, odetchnac. Mamy 4-miesieczna coreczke i szukamy miejsca spokojnego, gdzie mozna pospacerowac, odpoczac. Czy znacie jakies hotele, pensjonaty przyjazne takim malym dzieciom? Fajnie, gdyby dysponowaly np. basenem. Pozdrawiam
my byliśmy z mężem w zeszłym roku w marcu w hotelu anders (niecałe 2 h samochodem, więc szybko minęło). akurat wtedy było pełno śniegu, ale okolica piękna - nad jeziorkiem - cudo nawet na zimowy spacer!
jest basen, jaccuzi, o ile dobrze pamiętam 3 sauny, pyszne jedzenie.
Standard w pokojach też nam odpowiadał - czysto i schludnie.
jest basen, jaccuzi, o ile dobrze pamiętam 3 sauny, pyszne jedzenie.
Standard w pokojach też nam odpowiadał - czysto i schludnie.
http://www.ulanspa.pl/
bylismy tam z mezem. polecam.
cisza, spokój. na miejscu jest mały, kryty basen.
bylismy tam z mezem. polecam.
cisza, spokój. na miejscu jest mały, kryty basen.
Bardzo fajne miejsca na zwieszanie i wypoczynek są w Kazimierzu Dolnym. Jest tam świetna atmosfera. My byliśmy w zeszłym roku, jak cieplutko było i dobrze wspominamy. Nocowaliśmy nie w samym Kazimierzu, tylko troszkę dalej, bo w Poniatowej, w hotelu Słowik. naprawdę fajna miejscówka. Rowerki wodne, stadnina koni, nas stawem Poniatowskim. Bylo po prostu świetnie.
Moim zdaniem najlepsze miejsce na wypoczynek weekendowy to Folwark Walencja. Nie ma co ukrywać, że jest to stylowy ośrodek z ekskluzywnymi apartamentami, do tego w Kazimierzu Dolnym, który już sam w sobie ma sporo do zaoferowania, ceny są różne, ale naprawdę warto! Ja osobiście polecam, byłam i chętnie wybiorę się tam ponownie,jak tylko wreszcie uda mi się dostać urlop w pracy ;/