Widok

Gdzie na usuwanie naczynek/rumienia? Ktoś miał?

Gdzieś od późnego dzieciństwa mam problem z rumieniem na twarzy, a dokładnie na policzkach. Mróz, upał, wysiłek fizyczny bądź stres i zaraz jestem cały czerwony. Przeszkadza mi to i krępuje, chciałbym się tego problemu pozbyć lub chociaż mocno go ograniczyć. Czy ktoś z Was robił tego typu zabieg na twarzy i może polecić miejsce? Nawet nie wiem gdzie miałbym się udać na konsultacje. Z tego co czytałem stosuje się naświetlanie światłem IPL/VPL lub laser YAG. Czy efekty zabiegu długo się utrzymują?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może jednak ktoś?

Zgłoś sìę do jakiejś dobrej kosmetyczki lub kliniki ktorzy na pewno coś poradza. Ale kto co i gdzie, nie doradzę nie jestem tutejsza ; ) 3m się
Laserem w Baltica Beauty we Wrzeszczu .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie nie nie, tylko chirurg naczyniowy lub plastyki.
To musi być specjalista.
Ja usuwałam w salonie kosmetycznym co się tym zajmuje:) musisz po prostu wpisać w Google usuwanie naczynek laserowo i wyskoczą Ci takie salony. Ps. Bardzo ale to bardzo boli jakby Ci twarz wypalali ale efekt jest super :)

Inne tematy z forum Zdrowie

Przedwczesny wytrysk u niego (9 odpowiedzi)

Proszę pomozcie mi ponieważ mój związek rozpada się przez kiepski seks. A w zasadzie przez jego...

Mały członek faceta (7 odpowiedzi)

Witam Otóż przez dłuższy czas seks nie sprawia mi przyjemności. Mianowicie zastanawiam się czy...

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

do góry