Widok

Gdzie na wakacje w lutym z dziećmi?

Czas wolny Temat dostępny też na forum:
Drogie forumki, polećcie ciekawy kierunek na zimową odskocznie w cieplejszym klimacie.
Egipt i te klimaty odpadają. Myślę raczej o Europie, a konkretnie o Maderze lub Teneryfie. Chciałabym, żeby były tam do odwiedzenia ciekawe dla dzieci miejsca, typu oceanaria, parki ze zwierzakami, a poza tym knajpy z dobrym jedzeniem. Jakieś opinie? A może inne propozycję? Tak na prawdę marzy mi się Bali, ale to już inne fundusze :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Madera jest super cały rok! w lutym Tajlandia/ Wietnam też jak najbardziej! kanary przy maderze słabo wypadają, więc z europejskich wysp zdecydowanie madera.
Dodam jeszcze, że dzieci małe, jedno wózkowe, czy na maderze nie będzie ciężko z wózkiem? Czytałam, że tereny są tam raczej górzyste, chciałabym uniknąć męczarni ciągłego podjeżdzania i zjeżdzania :)
Tajlandia super, ale musiałabym znaleść jakieś tanie loty.
Ja polecam Teneryfe.Bylismy i to byla nasza najlepsza wycieczka,Egipt,Turcja itp sie chowaja przy Teneryfie.Jedzenie smaczne,teren idealny dla rodzicow z dziecmi.Mozna obejrzec i wybrac sie na wycieczke na pokaz delfinow,wielorybow itd.wiekszosc hoteli jest przystosowana z atrakcjami dla dzieci.Wg mnie warto.
Kanary slabo wypadaja przy Maderze? Mam mnostwo znajomych ktorzy maja dokladnie odwrotne zdanie, ze na Maderze jest slabo w porownaniu z Kanarami. Mowie o osobach ktore byly w obu miejscach. Ja ze swojej strony polecam Kanary, dokladniej Lanzarote, jest cieplo caly rok, ale wylot z Warszawy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może ktoś jeszcze sie wypowie? :)
Mi osobiście Madera się podoba ale byłam tam w styczniu i za ciepło nie było a temp. w lutym podobne,jeżeli chodzi o pobyt z dzieckiem to zgodzę się ,że lepiej chyba na Kanarach troche lepsza infrastruktura hotelowa pod dzieci.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dobry ortodonta (28 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (33 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

kawa czy pijecie jesli tak to jaka? (77 odpowiedzi)

ja lubie z expresu a wy?

do góry