Widok

Gdzie najtaniej Bebilon Pepti 1 -???????

Łostowice Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Od środy jesteśmy na Bebilonie Pepti 1 - kupiłam go za 9,90 Czy to dobra cena? Czy gdzieś znajdę taniej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A to w 3miescie dziewczyny? ja jestem z okolic Pruszcza... ;/
w gdańsku
Mam do oddania/ wykupienia Bebilon Pepti 1/10 puszek gdyby ktoś chciał. Chętnie wymienię na Nutramigen 1
u nas też mała wysypka.... na buzi szyi, i klatce piersiowej i brzuszku małe czerwone kropeczki- ale wydaje mi sie, że mają białe leciutkie czubki, lekko szorskie te kropeczki- i sama nie wiem co to.. może też nietolerancja - jestesmy na bebilonie1 we wtorek mamy wizyte u lekarza i pierwsze szczepienie więc się okaże ;/...
z bioderkami u nas wszystko okale dziwny lekarz kazał bo dziewczynka wkładac po 2 pieluchy jednorazowe albo pampersa i tetrową? a na opisie mam że wszystko ok i pieluchowanie... ja tam nie wiem ..bo w szpitalu mówili ze to juz się nie stosuje chyba, ze jest potrzeba a tutaj niby wszystko ok a kazał wkładac podwójnie i najlepiej jakby spała z podkurczonym nóżkami - dobrze, ze ona tak spi po prostu sama z siebie
Witam, mam do sprzedania 5 puszek BEBILONU PEPTI 1. U córki xle zdiagnozowano alergię pokarmową i okazało się, że nie jest uczulona na białko pokarmowe.

Data wazności:
4 opakowania 15.10.2012
1 opakowanie 10.10.2012

cena za 5 opakowań 60 zł

w razie pytań proszę o kontakt gosiek-mk@wp.pl

odbiór osobisty na ternie Trójmiasta
ja kupuję na recepte po 7.50 w aptece stylowej
wątpie żeby ktoś kupił 5 puszek za 60zł, ja kupowałam po 8zł puszke
Tak, tylko 8 zł to cena na receptę a na recepcie musisz mieć zaznaczone choroby przewlekłe w innym wypadku zapłacisz 100%.
na Rogalińskiej w przychodni mleko jest po 9 z
a czy ktos wie gdzie w gdyni jest najtanszy bebilon?
podbijam............

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry