Widok
Gdzie płacą dniówki?
Witam był kiedyś technoservice który płacił dniówki za wykładanie towaru w sklepach.
Akurat teraz potrzebuję takiej pracy za którą mi zapłacą od razu.
Czy ma ktoś namiar na jakąś firmę, która bierze ludzi do np wykładanie towaru czy innej pracy i zapłaci jeszcze tego samego dnia?
Pozdrawiam
Akurat teraz potrzebuję takiej pracy za którą mi zapłacą od razu.
Czy ma ktoś namiar na jakąś firmę, która bierze ludzi do np wykładanie towaru czy innej pracy i zapłaci jeszcze tego samego dnia?
Pozdrawiam
Nie płacą w tym Realu dniówek. Serwisy merchandisingowe (gdy ja tam pracowałem były dwie GTC i MS Services SP.z.o.o.) w tym sklepie wypłacają po miesiącu. Gruppo Trade Center jest w porządku (firmowy strój i narzędzia, brak narzucania tempa pracy, samodzielnosć w wykonywanej pracy - brak ciągłej kontroli, 'ludzki' czas przerwy, fajni, młodzi kierownicy zmiany, elastyczny grafik nie weim jak teraz z wys. stawki).
Nie polecam za to MS Services zarówno tam jak i w Gdyni (CH RIVIERA i Tesco Kcyńska). Są niewypłacalni (opóźnienia w wypłatach nie tylko w moim przyp. sięgały ok. 1,5 miecha); mają dwie siedziby (tj. biuro w W-wie i centralę w Krakowie, co jest dodatkowym utrudnieniem w przyp. kontaktu tel., gdzie stosują spychologię); przymusowe nadgodziny - inaczej wypad (norma to 10 h, nieraz jest 11); brak stroju i narzędzi firmowych do pracy, w pracy mobbing psychiczny. Jedynie RPH tej firmy na Pomorskie jest normalny i da się z nim dogadać.
Nie polecam za to MS Services zarówno tam jak i w Gdyni (CH RIVIERA i Tesco Kcyńska). Są niewypłacalni (opóźnienia w wypłatach nie tylko w moim przyp. sięgały ok. 1,5 miecha); mają dwie siedziby (tj. biuro w W-wie i centralę w Krakowie, co jest dodatkowym utrudnieniem w przyp. kontaktu tel., gdzie stosują spychologię); przymusowe nadgodziny - inaczej wypad (norma to 10 h, nieraz jest 11); brak stroju i narzędzi firmowych do pracy, w pracy mobbing psychiczny. Jedynie RPH tej firmy na Pomorskie jest normalny i da się z nim dogadać.