Widok

Gdzie prywatnie na skleroterapię w Gdańsku?

Witam.Zamierzam podjąć się temu zabiegowi. Miałam już dopplera żył i kwalifikuję się do tego zabiegu. Termin jaki został mi wyznaczony na nfz jest bardzo daleki tak więc chciałabym wybrać się prywtanie.
Mozecie mi napsiac gdzie mozna sie na to w miare szybko zapisac?
Czy zabieg boli? Oczywiscie wytrzymam ale chcialabym sie troche psychicznie przygotowac.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dr Rumianowskiego na Wałowej w Remed-Lectus.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mogę polecić pana Konczalskiego, przyjmuje w tej nowej przychodni koło Akademii Medycznej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Znalazłam - Lajfmedica się nazywa ta przychodnia - tutaj do niego rejestracja. http://lifemedica.pl/lekarze/przemyslaw-jacek-konczalski/
Zrobił mi żylaki i jest ok, no i dodatkowo on sam robi usg wiec nie ma opcji że potem mowią że tzeba jeszcze inaczej usg robić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
Terasa ja miałam na nogach małe żylaki oraz naczynka. Powiem Ci,że nie musisz się tak stresować. Zabieg nie boli, trochę szczypie jak lekarz wstrzykuje ale da się wytrzymać. Na pewno potem jest o wiele lepiej. Po zabiegu czasami mogą pojawić się siniaki ,sama nie miałam ich jednak zbyt wiele ( kilka, trzymaly sie tak do miesiaca czasu). Rowniez mialam wykonywane u Konczalskiego, lekarz z doświadczeniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
A ja polecam u Pana dr Konefki - profesjonalista w każdym calu, a żylaki dosłownie zniknęły :)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, również ineteresuje mnie ten temat i sprawdziłam stronę przychodni Lifemedica lecz ciężko tam dowiedzieć się jak wygląda sprawa finansowo. Możecie powiedzieć ile mniej więcej kosztuje skleroterapia jednej nogi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzień dobry!

Pani Mago, odnośnie sfinansowania zabiegu skleroterapii - w Lifemedica jest opłata w kwocie 1500 zł za leczenie skleroterapii. Doktor na pierwszej wizycie - konsultacji - określa ilość i częstotliwość ostrzykiwań.
Po więcej informacji zapraszamy do naszej rejestracji:
794 795 738 / 794 795 792

Pozdrawiamy!
Lifemedica
ul. Skłodowskiej-Curie 3, Gdańsk
http://lifemedica.pl

Informacja i Rejestracja: 794 795 738 794 795 792
image
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
100 zł USG jednej nogi, wizyta 150 zł. Opóźnienie prawie 2 godziny wizyta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Byłem na sklero u doktora Piotra Konefki w Lifemedica'e. Pełno ludzi, opóźnienia nie było na szczęście, ale wchodziłem ostatni - więc nie wiem jak jest w środku kolejki. Pan Konefka to perfekcjonista, ostrzyknął mi lewą nogę całą, a żylaki dosłownie zniknęły. Mogę polecić ode mnie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Zdrowie

leki robione (14 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

do góry