Widok

Gdzie sie podział stary, prawdziwy KOS ??!!

Wybraliśmy się do Kosa po tej rewolucji i rzeczywiście w środku jest pięknie, dziewczyny schludne, ładne i pomocne. Jeżeli chodzi o jakość potraw to myślę,że jest niemalże tragedia. Za 1szym razem poszliśmy, było przyzwoicie, chociaż już czułem coś nie tak. Porcje bardzo skromne, sałatki z wiaderka. Drugi raz przebił wszystko. Zamówiłem placka po cygańsku, który przed rewolucją był taki pyszny i świeży. Teraz po prostu jest mniej niż słabo. Placek odgrzewany w mikrofali, smażony z rana, bez smaku ziemniaków.Gorszego kapcia nie jadłem jeszcze. Odłożyłem placek na bok i jadłem mięso.Gulasz całkiem całkiem, ale to nie to samo co w starym Kosie. Nawet to nie jest gulasz po węgiersku. Pierogi były za to smaczne i dobre, ale czas oczekiwania to po prostu było coś żałosnego. Czekanie na odgrzewanego placka po cygańsku i pierogi ponad 40 minut ?! To jest przesada. W starym Kosie czas oczekiwania nigdy nie przekroczył 20 minut. Na koniec kelnerka zapytała się czy wszystko smakowało, więc powiedziałem, że placek był odgrzewany. Powiedziała,że jej przykro i przekaże kucharzom.Mi też przykro, że NIGDY ale to nigdy tam już nie wrócę :(:( A szkoda, bo w środku jest pięknie i klimatycznie.
Moja ocena
obsługa: 4

menu: 2

jakość potraw: 2

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

ja jestem mega zadowolona. Czas oczekiwania się wydłużył? W starym Kosie było tylko kilka stolików a teraz jest ich kilka razy wiecej. Osobiście polecam "cygana". Jadłam go wczoraj i byłam bardzo zadowolona! No i kompot! Super sprawa :) Obsługa przemiła i czuć, że jest zorganizowana. A czego się Pan spodziewał od kelnerki? Wiadomo, że jej przykro. Zazwyczaj z winy kucharza nie dostaje napiwku...
Zdecydowanie polecam to miejsce. Szczególnie z dziećmi. Bardzo fajne rozwiązanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry