Widok

Gdzie sklep z materiałami?

mam pytanie, jak w temacie, gdzie w gdansku lub pruszczu znjade sklep z materiałami. Poszukuję materiału na sukienkę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Gdańsku głównym przy hali targowej obok sklepu "pod strzechą" na ul. Pańskiej (musiałam spr na mapie bo sama nigdy nie wiem jak ta ulica się nazywa:D) :)
We Wrzeszczu na wysokości "wysepki" na Grunwaldzkiej i teraz postaram się to jakoś w miarę logicznie wytłumaczyć :P jak jedziesz od manhattanu do galerii bałtyckiej to sklep jest między przed ostatnim przystankiem (tramwajowym) a galerią, po stronie lewej (czyli na przeciwko galerii, a nie po jej stronie :P) ten sklep nazywa się "organza" czy coś w ten deseń ;P albo mają na witrynie duże napisy i wymienioną organzę, że mi się tak wbiło do głowy że to nazwa ;P
I właściwie to na tym się kończą sklepy z materiałami :/ a poprawnie to z "tkaninami" ;P Kiedyś był jeszcze jeden wielki na przeciwko tego pierwszego sklepu w Głównym, ale go przerobili na kawiarnie o nazwie "tekstylia" :/
Aaaaa i możesz do mojej krawcowej podjechać, Ona ma też materiały :D ma też hurtownię materiałów i dodatków :D
http://www.lanetti.pl/
image image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

Dobrej jakości ubrania (23 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

Jaka prostownica do włosów? (126 odpowiedzi)

Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?

jaki krem na noc +30 ?? (211 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

do góry