Widok

Gdzie tanio a dobrze botox!!!!

Mam około 30 i i codziennie widze w lustrze lwia zmarszczkę na czole. Niby nie jest duza ale z dnia na dzien widze że pomimo nawilżania jest coraz wyraźniej pofalowana. Gdzie tanio i dobrze moge udac sie na taki zabieg. Macie jakies doświadczenia?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam zabieg z pochodną toksyny botulinowej, jednak bez ostrzykiwania! Peptydowy peeling biomimetyczny Dermaquest można wykonać w Spa Osowa - już jedna wizyta wygładza zmarszczki mimiczne, po 6 wizytach nie ma po nich śladu. No i nie ma igły, a efekt można najwyżej wzmocnić mezoterapią.
Próbowałam, wiem co mówię;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
na obroncow wybrzeza w minimedice polecam dr.Cimaszkiewicz
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepszy lekarz jest w klinice Mediderm w Gdyni. Dr Fleszar Piotr Naprawdę POLECAM!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam http://bio-clinic.pl/botox-toksyna-botulinowa/ w tym gabinecie robiłam już trochę zabiegów, m.in. botoks i zawsze było wszystko w porządku i w miłej atmosferze.
Derm-Al w Sopocie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Witam,znalazłam dzisiaj twój wpis ,czy byłabyś tak dobra i podała mi namiar na tego super specjalistę .Bo już nie mam siły czytac tych opinii,bo nic nie wnoszą tylko powodują mętlik w głowie.Z góry dziękuję i pozdrawiam K.P.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Basir Aaron w klinice Medicodent Gdynia. Zdecydowanie polecam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
dr Żyra w klinice invicta, b. dokładna i sprawna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ciężko jest trafić na odpowiedniego specjalistę. Ja długo szukałam zanim zdecydowałam się na botox. W końcu z polecenia poszłam do dr Noszczyk. Muszę przyznać, że się nie zawiodłam :) Wypełniałam lwią zmarszczkę, wyglądam dużo młodziej, ale ciągle naturlanie. Na pewno jeszcze się wybiorę. Dr Noszczyk przyjmuje w Melitusie w Warszawie.
Witam!!! Wszystkie zainteresowane osoby -mezoterapia igłową, botoksem, wypełnianie zmarszczek kwasem hialuronowym, zabiegi z wykorzystaniem fal radiowych, zabiegi wyszczuplające laserem I-lipo proszę o kontakt. Konkurencyjne ceny i doświadczenie. Preparaty użyte do zabiegów renomowanych firm. Wszystkie papiery potwierdzające kwalifikacje zawodowe do wglądu klientek. Pozdrawiam
tel. 510062061
Monika
Czy ten dr Fleszar jest rodziną z piosenkarzem Gabrielem Fleszarem?
Polecam Mediderm w Gdyni. Zawsze miałam dobry efekt, a jako stała pacjentka zawsze mam cenę "promocyjną"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobra reklama, mało agresywna. Gratuluję.
czy Ola Ryszkowska to, aby nie jest dentystka??? .... jak ktoś jest od wszystkiego to jest do niczego, tak mówi mądre przysłowie.
Fora to śmietniki, niczego nie można się dowiedzieć, wszyscy kłamią. Nawet lekarze się tu ośmieszają zostawiając swoje pseudo reklamy.
Jak ktoś jest dobrym specjalistą to nie musi zabiegać o klienta i reklamę.
Mam swojego doktorka, super uczciwy i dobry fachowiec, ale nikt go tu nie wymienił. Trzeba się zapisywać 2-3 miesiące wcześniej. I co nikt o nim nie słyszał???
Szukajcie, a znajdziecie. Powodzenia.
Zabieg z użyciem botoxu można wykonać w Gabinecie medycyny estetycznej w Gdyni http://marcinbaska.pl/uslugi/
Zgadzam się z panią w stu procentach nie polecam dr Grabiasa w 2012 roku skorzystałam z zabiegu thermage. Aparatura nie działała poprawnie co chwilę nie chciała zaskoczyć . Zapłaciłam 5000zl. Efekt żaden. Nie polecam. Szkoda czasu i pieniędzy. Może kiedyś starał się pan doktor. Obecnie aparatura w tym gabinecie jest do wymiany .Nie polecam . Nigdy tam nie wrócę. Barbara
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bez przesady.. Byłam u Grabiasa - porażka wszystko jest fajnie jak jest fajnie, natomiast jak sa problemy nie ma co na niego liczyć poza tym ceny jego usług sa znacznie zawyżone !!
Koleżanka poleciła mi dr Olsztyńskiego z Gdyni - polecam miły sympatyczny człowiek, nie miałam poczucia naciągania jak u poprzednika
I co najważniejsze efekty po zabiegu zgodne z oczekiwaniem :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja polecam dr. Grabias ze ul. Spichrzowej nie chwale go ale idz i sama zobaczysz -rewelka pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
JA mogę polecić klinikę w warszawie beautymed Dr mirackiego.
Od dłuższego czasu wykonuję zabiegi tam w tym botox na kurze łapki i
jestem bardzo zadowolona z fachowości i profesjonalnego podejścia do
pacjenta
http://beautymed.com.pl/

a
Mediderm w Gdyni - od 300 zl i bardzo przyzwoity lokal
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

Opinie o sklepie AnKa Biżuteria? (3 odpowiedzi)

Hej! Czy ktoś z Was robił zakupy w sklepie internetowym AnKa Biżuteria? Zastanawiam się nad...

Sklep Valetta.pl opinie (1736 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

do góry