Widok

Gdzie tanio a dobrze botox!!!!

Mam około 30 i i codziennie widze w lustrze lwia zmarszczkę na czole. Niby nie jest duza ale z dnia na dzien widze że pomimo nawilżania jest coraz wyraźniej pofalowana. Gdzie tanio i dobrze moge udac sie na taki zabieg. Macie jakies doświadczenia?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam dr Trzeciak.Naprawde jest dobra!przyjmuje w Spameedzie.Tel 3074200
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11
dr Widerkiewicz, Esmediqua - Warszawa, na pewno tutaj beda rozsadne ceny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
na pewno tu robione sa przez doktora med. ale nei wiem kto to personalnie-najlepiej zadzwonic - na pewno jest botox i wypelniacz
http://studioiva.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ktos tu polecal dr Widerkiewicza, musze przyznac ze to faktycznie b.dobry wybór
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale warszawa? w trójmieście nikt nie robi dobrze i w miarę tanio?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
może jednak ktoś poleci jakiś dobry ale tani gabinet?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Beauty Derm Instytut w Gdyni, ul. Świętojańska 139
http://www.beautyderm.com.pl
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jeśli chodzi o takie zabiegi ma byc dobrze, klinika musi byc renomowana! Nie można ryzykowac! W Warszawie jest fajna i mają promocje na botox-Sfera (info na stronie). Zabiegi te robi dr Migała. Bardzo uznany specjalista z medycyny estetycznej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Po co tłuc się do Warszawy skoro w Gdańsku mamy też dobrych specjalistów? Ja korzystam z usług dr Trzeciak w Klinice Spameed - to świetny lekarz i ma rewelacyjne wyniki w dermatologii estetycznej. Polecam 58 3074200
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
dr Trzeciak? Nie sadze. Wedlug mnie jesli chodzi ogolnie o specjalistow na pomorzu to dobry jest przede wszystkim dr Zdzitowiecki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 32
jak nad morzem to przede wszystkim dr Janusz Zdzitowiecki, najlepszy w te klocki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 24
WIem że im więcej robisz tym taniej :) Ja robiłam jedynie czoło, ale była super zszokowana działaniem. BYłam kiedys przeciwna ale napewno jeszcze bede sobie robila oczy. Mi robiła dr Blanka która przyjmuje w salonie urody prestige w lostowicach.mozesz się zorientowac co i jak.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
polecam dr.kobylińską w gdańsku, epi-centrum, jest strona internetowa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
dr kobylińska medspa gdańśk
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
przyjrzyjcie się odpowiedzi zxkoz i zuzzas a potem na numer IP tych dwóch osób ech jaka strata że ten sam, czyżby Pan dr sam siebie reklamowal zanżając umiejętności innych??? żalosne...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam dr.Kobylińskiej,jedynie może na kurze łapki efekt słaby, ale czoło porażka,efektu nie było. Po tej porażce z dr. Kobylińską sprawdziłam wśród znajomych do kogo warto iść. Natomiast gorąco polecam dr.Gołębiowską, droga, ale efekt super!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja robie u Dr Dziwury w Epi Centrum w Gdansku ,trzyma sie naprawde dlugo ,w piatek ide na usta.Kolezanka robila u niego piersi Macrolane .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Instytut-estetyczny.pl w gdyni- mają teraz promocje ! co prawda nie korzystałam z botoxu bo leczę trądzik u nich, ale na botox widziałam jak babeczki przychodzą i jak słuchałam to że są zadowolone, chociaż nie które zamiast botoxu mają robiony regeneriz - to jest ostrzykiwanie swoją krwią znacie tę metodę ? Była tam klientka, która wcześniej robiła botox a u nich zaczęła robić regeneriz i twierdzi, że to jest o wiele lepsze od botoxu, bo po regeneriz wygląda się o niebo lepiej.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja na próbę robiłam w klinice INVICTA - byłam ich pacjentką w ciąży.... to duża klinika - otworzyli także medycyne estetyczna i kosmetyke,
robiłam u nich botox i sculptrei byłam pod wrażeniem (mam porównanie) - cenowo także nie najdrożej.....
największy problem w innych klinikach jaki zauważyłam a odwiedziłam kilka przez ostatnie 2 lata to brak intymności i wątpliwej jakości zabiegi... słyszałam o dolewaniu "czegoś" do preparatów (bo są drogie) o braku sterylności itp itd.... w invikcie to inny poziom, nie jakieś garażowe coś tylko klinika z doświadczeniem, z fajnymi lekarzami...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry