Widok

Gdzie tanio a dobrze botox!!!!

Mam około 30 i i codziennie widze w lustrze lwia zmarszczkę na czole. Niby nie jest duza ale z dnia na dzien widze że pomimo nawilżania jest coraz wyraźniej pofalowana. Gdzie tanio i dobrze moge udac sie na taki zabieg. Macie jakies doświadczenia?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam dr Trzeciak.Naprawde jest dobra!przyjmuje w Spameedzie.Tel 3074200
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11
dr Widerkiewicz, Esmediqua - Warszawa, na pewno tutaj beda rozsadne ceny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
na pewno tu robione sa przez doktora med. ale nei wiem kto to personalnie-najlepiej zadzwonic - na pewno jest botox i wypelniacz
http://studioiva.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ktos tu polecal dr Widerkiewicza, musze przyznac ze to faktycznie b.dobry wybór
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale warszawa? w trójmieście nikt nie robi dobrze i w miarę tanio?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
może jednak ktoś poleci jakiś dobry ale tani gabinet?
image image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Beauty Derm Instytut w Gdyni, ul. Świętojańska 139
http://www.beautyderm.com.pl
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jeśli chodzi o takie zabiegi ma byc dobrze, klinika musi byc renomowana! Nie można ryzykowac! W Warszawie jest fajna i mają promocje na botox-Sfera (info na stronie). Zabiegi te robi dr Migała. Bardzo uznany specjalista z medycyny estetycznej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Po co tłuc się do Warszawy skoro w Gdańsku mamy też dobrych specjalistów? Ja korzystam z usług dr Trzeciak w Klinice Spameed - to świetny lekarz i ma rewelacyjne wyniki w dermatologii estetycznej. Polecam 58 3074200
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
dr Trzeciak? Nie sadze. Wedlug mnie jesli chodzi ogolnie o specjalistow na pomorzu to dobry jest przede wszystkim dr Zdzitowiecki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 32
jak nad morzem to przede wszystkim dr Janusz Zdzitowiecki, najlepszy w te klocki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 24
Nie rozumiem dlaczego dr. Zdzitowiecki ma tyle "minusów" z opinii. Znam kilkanaście osób, które zrobiły u niego piersi, nosy, liftingi, botoxy, itp, i każda z nich jest bardzo zadowolona z jego praktyki. To jest dobry i sprawdzony lekarz. Polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14
Co wy pieprzycie to jest oszust nie polecam gooooo
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja robiłam operację nosa, nie jestem zadowolona. Zapewniał coś innego, efekt był inny, a teraz po kilku latach to w ogóle tragedia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
WIem że im więcej robisz tym taniej :) Ja robiłam jedynie czoło, ale była super zszokowana działaniem. BYłam kiedys przeciwna ale napewno jeszcze bede sobie robila oczy. Mi robiła dr Blanka która przyjmuje w salonie urody prestige w lostowicach.mozesz się zorientowac co i jak.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
polecam dr.kobylińską w gdańsku, epi-centrum, jest strona internetowa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
dr kobylińska medspa gdańśk
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
przyjrzyjcie się odpowiedzi zxkoz i zuzzas a potem na numer IP tych dwóch osób ech jaka strata że ten sam, czyżby Pan dr sam siebie reklamowal zanżając umiejętności innych??? żalosne...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam dr.Kobylińskiej,jedynie może na kurze łapki efekt słaby, ale czoło porażka,efektu nie było. Po tej porażce z dr. Kobylińską sprawdziłam wśród znajomych do kogo warto iść. Natomiast gorąco polecam dr.Gołębiowską, droga, ale efekt super!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja robie u Dr Dziwury w Epi Centrum w Gdansku ,trzyma sie naprawde dlugo ,w piatek ide na usta.Kolezanka robila u niego piersi Macrolane .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Instytut-estetyczny.pl w gdyni- mają teraz promocje ! co prawda nie korzystałam z botoxu bo leczę trądzik u nich, ale na botox widziałam jak babeczki przychodzą i jak słuchałam to że są zadowolone, chociaż nie które zamiast botoxu mają robiony regeneriz - to jest ostrzykiwanie swoją krwią znacie tę metodę ? Była tam klientka, która wcześniej robiła botox a u nich zaczęła robić regeneriz i twierdzi, że to jest o wiele lepsze od botoxu, bo po regeneriz wygląda się o niebo lepiej.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja na próbę robiłam w klinice INVICTA - byłam ich pacjentką w ciąży.... to duża klinika - otworzyli także medycyne estetyczna i kosmetyke,
robiłam u nich botox i sculptrei byłam pod wrażeniem (mam porównanie) - cenowo także nie najdrożej.....
największy problem w innych klinikach jaki zauważyłam a odwiedziłam kilka przez ostatnie 2 lata to brak intymności i wątpliwej jakości zabiegi... słyszałam o dolewaniu "czegoś" do preparatów (bo są drogie) o braku sterylności itp itd.... w invikcie to inny poziom, nie jakieś garażowe coś tylko klinika z doświadczeniem, z fajnymi lekarzami...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
w ciazy i robilas sobie zabieg ????????????????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Z tym brakiem intymności to przesada :-) Żaden lekarz nie robi ostrzykiwania na fotelu u fryzjera.. a mowa o "dolewaniu" czegoś do preparatów, świadczy o kompletnej niewiedzy. Co za sens jest dolewania "czegoś" do botoxu czy kwasu hialuronowego ? Są produkty m.in do mezoterapii, które za pomocą specjalnych produktów dodatkowo się stabilizuje, ale to już jest kwestia produktu i procedur z nim związanych.
Brak sterylności.... to następna uwaga do Ciebie ? co przez to rozumiesz ?
Sorry ale jakoś mi nie pasuje Twój wpis....myślę że właścicielom INVICTY wcale nie zależy na tak "głupiutkim" wpisie...

Pozdrawiam
z konkurencyjnego gabinetu :-)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecę profesjonalną Klinikę Medycyny Estetycznej w Sea Towers http://www.maestria.gdynia.pl ,
Botox pierwszej klasy, pan doktor rewelacyjny specjalista od ponad 20 lat w zawodzie Estetyka...rewelacja!!! i pamiętaj czasem lepiej zapłacić troszkę więcej za zabieg niż później dwa razy tyle za leczenie powikłań po niesprawdzonych preparatach i lekarzach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13
Polecam botox w klinice Kurban w Gdańsku Oliwie. Robiłam już tam parę zabiegów i jestem zadowolona, konkurencyjne ceny a w Botox party naprawdę jest tam tanio.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie polecam Kurban, kasy malo, ale skutecznosc zerowa !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zerowa, bezprzesady? Zawsze można przyjść na dostrzyknięcie botoxu.
Ja tam zawsze jestem zadowolona, botox długo mi trzyma, moje koleżanki też są zadowolone, fajne miejsce i fajny gabinet.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja robilam u dr oli ryszkowskiej w redzie, ale wiem ze teraz przyjmje tez gdzies w gdansku, zrobilam kurze lapki, wyszlo super, kumpela robila czolo i rewelacja, ma po prostu blache. ja potem sobie zrobilam jeszcze dwa razy regeneris i w sumie to chyba w tym wieku jest najlepsze. za botox zaplacilam 350 zl, jak cgcesz dam ci namiar,pozdr
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
w sekret-piekna w pucku raz w miesiącu przyjeżdża pani chyba z torunia czy poznania i tam wykonuje zabiegi, nawet tanio z czego się orientuje. najlepiej tam zadzwonić się i umówić fajne jest to że można umówić się na bezpłatną konsultację i ta pani doradzi czy warto w ogóle robić botox bo czasem można sobie tylko pogorszyć ;)
a ten zakład jest blisko molo w pucku na lipowej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dobra reklama, mało agresywna. Gratuluję.
Ja bym poprosiła :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam Cię
Możesz mi jakieś namiary dać na upiększeni twarzy?
Czytałam Twoją recenzje.
Pozdrawiam
Anna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy Ola Ryszkowska to, aby nie jest dentystka??? .... jak ktoś jest od wszystkiego to jest do niczego, tak mówi mądre przysłowie.
Fora to śmietniki, niczego nie można się dowiedzieć, wszyscy kłamią. Nawet lekarze się tu ośmieszają zostawiając swoje pseudo reklamy.
Jak ktoś jest dobrym specjalistą to nie musi zabiegać o klienta i reklamę.
Mam swojego doktorka, super uczciwy i dobry fachowiec, ale nikt go tu nie wymienił. Trzeba się zapisywać 2-3 miesiące wcześniej. I co nikt o nim nie słyszał???
Szukajcie, a znajdziecie. Powodzenia.
Witam,znalazłam dzisiaj twój wpis ,czy byłabyś tak dobra i podała mi namiar na tego super specjalistę .Bo już nie mam siły czytac tych opinii,bo nic nie wnoszą tylko powodują mętlik w głowie.Z góry dziękuję i pozdrawiam K.P.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam aesthetic-med ,nie tylko tanio ale przede wszystkim Pani doktor stosuje preparaty dobrej jakości, a niestety niektóre gabinety nawet na tym oszczedzają. Tak więc polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja od lat korzystam z usług Dr Larczyńskiej z Beauty Derm w Gdyni.Robie Botox i wypełniacze i jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
a potem 50 i geba pusta jak plasticzana lala

a szyja i tak zwisnie i wtedy pozostanie wam sie wieszac drogie kobitki...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ja robiłam botox u dr Żyry, jestem bardzo zadowolona, pierwsze efekty już po3 dniach widoczne :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam
Pani dr Żyra wykonuje zabiegi w naszym salonie Excellentq
Gdańsk ul.Heweliusza 19 tel.5862073
Pani Małgosia jest lekarzem medycyny estetycznej z kilkunastoletnim doświadczeniem. Pełna oferta zabiegów na stronie http://www.excellentq.pl
Natomiast dla Pań na hasło forum trójmiasto specjalna promocja -zawsze w czwartki.
Jeśli zapiszą się min. 3 chętne Panie to cena za 1 okolicę botoxu wynosi 350zł zamiast 500zł
Jeśli zapiszą się dwie Panie to cena za 1 okolicę 400zł
Po więcej informacji proszę dzwonić 792238519
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja robie Botox i wypelniacze u Dr Larczynskiej z Beauty Derm Instytut Polecam ma talent i oko do modelowania Warto
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
A ja polecam dr. Grabias ze Spichrzowej to dopiero super dermatolog estetyczny , pełen profesjonalizm i ceny realne. Szczerze POLECAM , sprawdź i się przekonaj opinie www.znanylekarz.p. Bylam nie raz i na pewno wrócę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
a tobie żal d*pe ściska bo nie masz pieniążków, jak byś miała to pierwsza w kolejce byś stanęla
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
dr Oleszczuk!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mieszkam w Gdańsku ale kiedy mam okazje udać się do Poznania korzystam z kliniki Derma Solutions. Niestety nie jest super blisko Gda ale to jedyne sprawdzone miejsce, które jestem w stanie polecić :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam. Myślę o zrobieniu sobie botoxem tzw. kurzych łapek wokół oczu. Szukam dobrego lekarza, ale przeglądając internet, mam wrażenie, że wszędzie komentarze są nieprawdziwe, pisane stronniczo (przez lekarzy ?). Gdzie w Trójmieście w marę tanio i skutecznie zrobię botox ?
ale wy kobiety próżne jesteście, ale z drugiej strony dobrze, że nie macie innych problemów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
No i w czym Ci to przeszkadza nie bardzo rozumiem
każdy ma prawo robić ze swoim ciałem to na co ma ochotę , a Tobie nic do tego
chyba zazdrość...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak tylko zobacze ze mam łapki pod oczyma orazu lece na botox. żadna kobieta nie akceptuje upływających ją lat i starzenia się nawet Krzysztof Ibisz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobrze powiedziane :)
ja robię botox od 7 lat regularnie u dr Fleszara. Zawsze jestem zadowolona z efektów.
o jakiej sumie mówimy?i za co?
Czy ten dr Fleszar jest rodziną z piosenkarzem Gabrielem Fleszarem?
Lubię http://lasermed.pl i zdrową żywność
Invicta - dr Sajnóg, bardzo staranna i profesjonalna!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mediderm w Gdyni - od 300 zl i bardzo przyzwoity lokal
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
JA mogę polecić klinikę w warszawie beautymed Dr mirackiego.
Od dłuższego czasu wykonuję zabiegi tam w tym botox na kurze łapki i
jestem bardzo zadowolona z fachowości i profesjonalnego podejścia do
pacjenta
http://beautymed.com.pl/

a
A ja polecam dr. Grabias ze ul. Spichrzowej nie chwale go ale idz i sama zobaczysz -rewelka pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Bez przesady.. Byłam u Grabiasa - porażka wszystko jest fajnie jak jest fajnie, natomiast jak sa problemy nie ma co na niego liczyć poza tym ceny jego usług sa znacznie zawyżone !!
Koleżanka poleciła mi dr Olsztyńskiego z Gdyni - polecam miły sympatyczny człowiek, nie miałam poczucia naciągania jak u poprzednika
I co najważniejsze efekty po zabiegu zgodne z oczekiwaniem :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam się z panią w stu procentach nie polecam dr Grabiasa w 2012 roku skorzystałam z zabiegu thermage. Aparatura nie działała poprawnie co chwilę nie chciała zaskoczyć . Zapłaciłam 5000zl. Efekt żaden. Nie polecam. Szkoda czasu i pieniędzy. Może kiedyś starał się pan doktor. Obecnie aparatura w tym gabinecie jest do wymiany .Nie polecam . Nigdy tam nie wrócę. Barbara
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zabieg z użyciem botoxu można wykonać w Gabinecie medycyny estetycznej w Gdyni http://marcinbaska.pl/uslugi/
Polecam Mediderm w Gdyni. Zawsze miałam dobry efekt, a jako stała pacjentka zawsze mam cenę "promocyjną"
Witam!!! Wszystkie zainteresowane osoby -mezoterapia igłową, botoksem, wypełnianie zmarszczek kwasem hialuronowym, zabiegi z wykorzystaniem fal radiowych, zabiegi wyszczuplające laserem I-lipo proszę o kontakt. Konkurencyjne ceny i doświadczenie. Preparaty użyte do zabiegów renomowanych firm. Wszystkie papiery potwierdzające kwalifikacje zawodowe do wglądu klientek. Pozdrawiam
tel. 510062061
Monika
Ciężko jest trafić na odpowiedniego specjalistę. Ja długo szukałam zanim zdecydowałam się na botox. W końcu z polecenia poszłam do dr Noszczyk. Muszę przyznać, że się nie zawiodłam :) Wypełniałam lwią zmarszczkę, wyglądam dużo młodziej, ale ciągle naturlanie. Na pewno jeszcze się wybiorę. Dr Noszczyk przyjmuje w Melitusie w Warszawie.
dr Żyra w klinice invicta, b. dokładna i sprawna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dr Basir Aaron w klinice Medicodent Gdynia. Zdecydowanie polecam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Derm-Al w Sopocie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja polecam http://bio-clinic.pl/botox-toksyna-botulinowa/ w tym gabinecie robiłam już trochę zabiegów, m.in. botoks i zawsze było wszystko w porządku i w miłej atmosferze.
Najlepszy lekarz jest w klinice Mediderm w Gdyni. Dr Fleszar Piotr Naprawdę POLECAM!!!!!!!!!!!!
na obroncow wybrzeza w minimedice polecam dr.Cimaszkiewicz
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam zabieg z pochodną toksyny botulinowej, jednak bez ostrzykiwania! Peptydowy peeling biomimetyczny Dermaquest można wykonać w Spa Osowa - już jedna wizyta wygładza zmarszczki mimiczne, po 6 wizytach nie ma po nich śladu. No i nie ma igły, a efekt można najwyżej wzmocnić mezoterapią.
Próbowałam, wiem co mówię;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Moda i uroda

Kursy, szkolenia - paznokcie (6 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....

Włosy i szampony najróżniejsze :) (98 odpowiedzi)

Używałam Head & Shoulders, mam wrażenie, że się "popsuł", więc zmieniłam na Timotei...

dobry niedrogi fryzjer Rumia (12 odpowiedzi)

poszukuje dobrego fryzjera w Rumi !!!!!!;) jak macie swojego fryzjera fryzjerke to dajcie...

do góry