Widok

Gdzie urodziny- 30stka?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, może mi podpowiecie, gdzie zrobić urodziny? Chciałabym wyjść z kumpelami, coś zjeść i potańczyć. Musi być Sopot. Chciałabym uniknąć miejsc typu Czekolada czy Uniqe, bo zależy mi za muzyce do tańczenia. Myślałam o Kolobie, ale bardzo dano tam nie byłam i nie wiem, jak jest.
Poradzicie cos? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem u mnie wszyscy na 30 placzą, siedzą pod kołdrą z miska lodow i uzalają sie nad sobą ;)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja niedawno zrobiłam w Gdyni w klubie Pokład.
Towarzystwo dorosłe, "nasza" muzyka... bawiliśmy się do samego końca!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tylko musi być Sopot...
może Atelier?
dawno nie byłam, ale przez wiele lat klub się nie zmieniał i trzymał poziom. Nie było plastików i karków.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja w czerwcu robiłam 30-stkę w 3 siostrach i byłam zadowolona.
Mało miejsca, ale było nas około 10 osób, zarezerwowałam antresolę i nikt obcy nam sie tam nie plątał. Muzyka była dobra, można było się wybawić.
Polecam Atelier- byłam kilka razy w tym roku i naprawde spoko. Zostaje jeszcze nieśmiertelny Spatif ale pełno ludzi zazwyczaj.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właśnie dzis tez wpadł mi pomysł 3sióstr, ale nigdy tam nie byłam, w necie znalazłam. A jaka tam muzyka w soboty leci?
Dzięki za pomysł z Atelier, musze zobaczyć ich stronę, Spatif odpada, za duzo ludzi jak dla mnie.
Ja robiłam w Dworku Sierakowskich w Młodym Byronie, cudowne miejsce z klimatem i raczej mało komercyjne, ale właśnie o to mi chodziło
Potańczyć poszliśmy do Versalki, było super

Koliby nie polecam - klimaty za bardzo góralskie jak dla mnie i pełno studentów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Sposób na kołtuny u dziecka. Polecam (19 odpowiedzi)

Witam Ostatnio miałam straszny problem z moją 2,5 latką, ponieważ zrobił jej się z tyłu główki...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (132 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

łuszczyca głowy leczenie (5 odpowiedzi)

Czy na forum są osoby, które dodatkowo zmagają się z łuszczycą skóry glowy? Co Wam pomogło...

do góry