Widok

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto?

Banino Temat dostępny też na forum:
Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny jakiś serwis
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Raczej nie ma takiego, ceny zawyzone z racji braku konkurencjii
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
my oddajemy na Jesionowa, boczna od Poziomki u Pana Grześka. Wiele osób z Banina tam serwisuje auta.Mały warsztat i w miare tanio i solidnie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mogę polecić bo sam korzystam. Tutaj namiary http://www.autoteam.pl/firmy/auto-grzes,Y93D9.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
a ja polecam Banimot na kolejowej/spacerowej
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9
Tom-serwis na klonowej
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 20
Ja polecam warsztat przy przychodni lekarskiej auto serv wysoki poziom.
Nie mylić z Januszem bo to porażka .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13
Ogólnie to auto serv spoko mają niezłą kadrę poza tym to jest profesjonalny warsztat a nie jak ta reszta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Auto serv przecież to papraki 3 razy jeździłem na poprawkę tłumika i próbowano mi wkręcić że tak powinno auto chodzić. Kadra co za kadra jak tam większości uczniowie. Dramat. Polecam pana Grzesia szybko tanio i dobrze (Auto-Grześ)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Na pszennej między osiedlem familijnym a rodzinnym jest chyba jakiś warsztat czy są opinie na jego temat?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Pan Tomek na Klonowej, polecam :-)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11
Tak Janusz to nie samoloty warsztat większej porażki nie ma a do tego burak ,Grześ trochę lepiej ale mały garażyk.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kolego Robert pewnie w w chciałeś za 5 zł aby by ci wymieniono cały wydech a tak nie da rady .ja tam naprawiam swoje auta i znajomi naprawiają ten warsztat istnieje od początku i naprawdę pełna profesja jak znam takich jak ty to wszystko chcą za darmo a jak nie dostaną to maja focha i się żalu.
Ja wszystkim polecam auto serv
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18
Najpierw zakładasz post że jesteś nowym mieszkańcem i pytasz gdzie możesz serwisować auto a nagle komentujesz że tam naprawiasz swoje auto, znajomi i wszystkim polecasz. Coś się tu kupy nie trzyma!!
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam podpisać się po opiniami pozytywnymi auto serv po pierwsze mają duży zakres usług mają auta zastepcze (gratis!)
Ja jestem zadowolony. A zapomniałem mają wymianę opon i przechowalnia a chyba nikt tego nie oferuje
Pozdrawiam zwolenników i przeciwników.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Nie kolego nie znoszę ludzi którzy nie są zadowoleni z wszystkiego nie opisujesz nic konkretnego tylko jakiś bzdury tłumik i próbujesz przekonać do tego ludzi a poza tym nie wierzę że u nich by tak cię potraktowali znam ich od wielu lat i nikogo by nie odeszli z kwitkiem .przenieś się proszę do postów gdzie można pohejtowac .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Byłem raz skorzystałem z usługi z której nie byłem zadowolony i wyrażam swoją opinie bo po to chyba został założony post?! Jeżeli nie potrafią dobrze zrobić jak to napisałeś "bzdury tłumik" to nie ufam na tyle aby oddać do nich auto na poważniejszą usterkę...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wyluzuj już człowieku, piszesz jakieś pierd@#$ły....może lepiej daj ogłoszenie do gazety....90% postów w tym wątku sam wpisałeś, ale zapomniałeś o czymś taki co się IP nazywa....także następny raz jak będziesz robił takie rzeczy to skorzystaj z komputera np. kochanki lub kochanka.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak naprawdę nie polecam Tom Serwis ani Auto serv. Miałem samochody tu i tu. Alternatywy oprócz serwisu w salonie co wiadomo wiąże się z większymi kosztami niestety nie znalazłem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A co z Banimotem?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Motoryzacja

Kanał albo najazd (36 odpowiedzi)

witam wie ktoś gdzie jeszcze w gdańsku można autem skorzystać z kanału lub najazdu? muszę...

do góry