Widok

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto?

Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny jakiś serwis
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Niedawno zakładałem felgi BMW do Passata - bez takich tabel ciężko byłoby stwierdzić jakie pierścienie są w ogóle potrzebne. Przy okazji, jeśli jeździsz na gazie - przed założeniem nowych kół zawsze jadę jednocześnie na diagnostykę LPG https://gaz-time.pl/diagnostyka-lpg , żeby wykluczyć drobne nieszczelności i upewnić się, że skrzynia biegów nie przegrzewa się z powodu problemów z płynem chłodniczym. Lepiej zrobić wszystko razem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Są tacy, którzy naprawdę się starają, ale niestety system często psuje nawet dobrych ludzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla każdego, kto planuje zmianę felg lub zakup pierścieni centrujących polecam odwiedzić stronę otwór centrujący felgi tabela https://rozstawsrub.pl/tabela/ . Rzetelna i uporządkowana wiedza w jednym miejscu. Strona bardzo ułatwia życie, zwłaszcza jeśli nie jesteś ekspertem, ale chcesz zrobić wszystko dobrze. Polecam z czystym sumieniem!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja mam dokładnie odwrotne doświadczenia z serwisami autoryzowanymi i niezależnie od marki samochodu cieszę się na koniec gwarancji na samochód - wreszcie koniec użerania się z serwisem autoryzowanym i traktowania mnie jak dojną krowę. Niezależnie od marki: ściemniacze, oszuści i zbóje z korporacyjną gadką opanowaną do perfekcji, młynka do kawy nie dałbym im do naprawy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakość usługi powiadasz?W większości pracują tam praktykanci pod okiem niezbyt doświadczonych mechaników(nie wszędzie),bo fachowcy już dawno odeszli "na swoje"lub wyjechali za lepsza kasę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja zawsze jeżdżę do serwisu autoryzowanego, aso forda kosztuje niewiele więcej od zwykłego mechanika a tutaj mam przynajmniej jakość usługi. Na przegląd jak jechałem ostatnio to nawet dali mi promocję. Wielki plus.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Z dobrymi mechanikami, jest jak z dobrymi lekarzami. Nigdy nic nie wiadomo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprawdź czy w okolicy nie ma serwisu forda, ja tam zawsze jeżdżę. Teraz robiłem tam u nich przegląd pojazdu, nie kosztowało mnie to sporo a sprawdzili mi wszystko. Możesz się też zapisac online akcjaserwisowa.pl/osobowe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

I jak opinie po 4 latach?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mysle, że warto w ASO. Swojego forda serwisuję już od kilku lat właśnie w serwisie autoryzowanym, teraz jak robiłem przegląd dla pojazdów 4+ to płaciłem 329 złotych. Cena nie jest jak widac wysoka, a wiem, ze jeżdże bezpiecznie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

31.61.140 to Twoje IP jest przy każdym komentarzu z TWOJEGO urządzenia, chcesz robić reklamę loguj się na różnych telefonach, tabletach czy komputerach..

Polecam również Pana Grzesia, inne testowałem i różnie było.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam sie. Ja zawsze mowie co i za ile. Za drogo to szukaj gdzie indziej. Na brak pracy nie narzekam. Jak ktos dobrze robi i sie przyklada to bedzie mial robote. Prawda jest tez taka ze duzo ludzi nie dba o swoj samochod i jest tak ze z czasem zrobi sie lista rzeczy do zrobienia i wtedy jest zdziwienie ze ile i ze taka kwota sie nazbierala. Temat rzeka. Ludzie mysla ze poza miastem za darmo ludzie pracuja he.

Marta
2018-05-02 19:12:03
co do autoservu - serwisowałam tam różne usterki i mam o nich jak NAJGORSZE zdanie! zaczęło się od wymiany mocowania amortyzatora - trzymali samochód tydzień, po tygodniu wreszcie oddali mi auto - z dziurawą oponą. jak wymieniałam u nich opony na zimowe, wyważyli tak, że biły, wróciłam na poprawkę i tak doważyli, że biły jeszcze mocniej. za zrobienie zaprawki skasowali więcej niż było umówione. podjechałam z załączającym się zbyt często wentylatorem - przerósł ich ten problem, po przejechaniu się wzdłuż ulicy stwierdzili, że wszystko jest w porządku, dopiero inny serwis zdiagnozował problem źle zmostkowanego pierwszego i drugiego biegu wentylatora. ostatnią szansę dałam im przy zapalonej kontrolce key, prosiłam o diagnozę uszkodzonego systemu keyless i podanie kosztów naprawy, ewentualne zamówienie części i umówienie mnie na wymianę, skasowali mnie 50zł za diagnostykę komputerową i powiedzieli to co wiedziałam, czyli że uszkodzony jest system keyless, zero listy uszkodzonych części i wyceny naprawy. koleś zza biurka kłamie w twarz, że umawiał mnie na diagnostykę komputerową, 5 dych za nic, psu w d*p.ę. to była moja ostatnia wizyta u nich. totalna żenada, nawet wymiany oleju nie potrafią zrobić dobrze, oleju nalali ponad poziom max, więc nie wiem - może żarówkę potrafią wymienić dobrze, ale tego też nie wiadomo na pewno.
droga pani ,pani to nic sie nie podoba zainteresowanych poprosze aby poczytali komentarze tej pani na google opisuje nawet kosciół w baninie ze sie jej nie podoba a gabinet stomatologiczny to prowadzą prostytutki bo miały krótkie spodniczki dodam ze ta pani urodą nie grzeszy a i rozumem tez nie wszystko sie jej nie podoba i z wszystkiego nie zadowolona kolejny nowobogadzki w baninie droga pani niech sie pani poknie w czolo przepraszam za znaki interpunkcyjne ale to z nerwów jak coś takiego sie czyta no babsku sie nic nie podoba zeby nawet na ksiedza i kosciół najezdzac juz by sie opanowała
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Alis
2018-05-13 23:18:53
Nigdziebo mechanicy w tej okolicy ,tonaciągacze i tylko kasa kasa
naciągacze a, wy jestescie bogacze co za dwa złote palec w d..e dadzą sobie włązyc najlepiej wszystko za darmo dlaczego n ie wróciice tam z kąd pochodzicie czemu tu przyjechaliscie i wszystko wam sie nie podoba totalnie nic ani kosciu\ół ani przychodnia ani szkoła no nic posprzedawajcie te wasze kartonowe szeregi i wypad spowrotem dawniej było tu bardzo spokojnie i zadnych sporów a teraz sam gnój
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nigdziebo mechanicy w tej okolicy ,tonaciągacze i tylko kasa kasa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przez kilka lat serwisowałem tam samochód, po prostu trzeba z góry założyć, że oddane do naprawy auto musi od tygodnia do dwóch odstać swoje nie ruszone pod płotem warsztatu, po drugie skuteczność napraw wynosi ok. 50%, czyli wkrótce po odbiorze auta czeka nas kolejna wizyta na poprawkę, najczęściej już skuteczną. Na szczęście Autoserv bez problemu poprawia swe błędy, ceny są przyzwoite i co ważne mam ten warsztat pod samym domem, chociaż tytułu Serwisu Roku to bym im nie dał i chwilowo cieszę się, że obecne moje auto ma jeszcze gwarancję i problem napraw na razie mnie nie dotyczy. Do czasu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam sie autoserwis poprawial mi 4 razy klocki bo za kazdym razem grzaly się.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się z tym, że nigdzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

nigdzie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry