Widok

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto?

Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny jakiś serwis
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecam również Pana Grzesia, inne testowałem i różnie było.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

31.61.140 to Twoje IP jest przy każdym komentarzu z TWOJEGO urządzenia, chcesz robić reklamę loguj się na różnych telefonach, tabletach czy komputerach..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mysle, że warto w ASO. Swojego forda serwisuję już od kilku lat właśnie w serwisie autoryzowanym, teraz jak robiłem przegląd dla pojazdów 4+ to płaciłem 329 złotych. Cena nie jest jak widac wysoka, a wiem, ze jeżdże bezpiecznie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

I jak opinie po 4 latach?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sprawdź czy w okolicy nie ma serwisu forda, ja tam zawsze jeżdżę. Teraz robiłem tam u nich przegląd pojazdu, nie kosztowało mnie to sporo a sprawdzili mi wszystko. Możesz się też zapisac online akcjaserwisowa.pl/osobowe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Z dobrymi mechanikami, jest jak z dobrymi lekarzami. Nigdy nic nie wiadomo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja zawsze jeżdżę do serwisu autoryzowanego, aso forda kosztuje niewiele więcej od zwykłego mechanika a tutaj mam przynajmniej jakość usługi. Na przegląd jak jechałem ostatnio to nawet dali mi promocję. Wielki plus.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jakość usługi powiadasz?W większości pracują tam praktykanci pod okiem niezbyt doświadczonych mechaników(nie wszędzie),bo fachowcy już dawno odeszli "na swoje"lub wyjechali za lepsza kasę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja mam dokładnie odwrotne doświadczenia z serwisami autoryzowanymi i niezależnie od marki samochodu cieszę się na koniec gwarancji na samochód - wreszcie koniec użerania się z serwisem autoryzowanym i traktowania mnie jak dojną krowę. Niezależnie od marki: ściemniacze, oszuści i zbóje z korporacyjną gadką opanowaną do perfekcji, młynka do kawy nie dałbym im do naprawy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla każdego, kto planuje zmianę felg lub zakup pierścieni centrujących polecam odwiedzić stronę otwór centrujący felgi tabela https://rozstawsrub.pl/tabela/ . Rzetelna i uporządkowana wiedza w jednym miejscu. Strona bardzo ułatwia życie, zwłaszcza jeśli nie jesteś ekspertem, ale chcesz zrobić wszystko dobrze. Polecam z czystym sumieniem!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Są tacy, którzy naprawdę się starają, ale niestety system często psuje nawet dobrych ludzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niedawno zakładałem felgi BMW do Passata - bez takich tabel ciężko byłoby stwierdzić jakie pierścienie są w ogóle potrzebne. Przy okazji, jeśli jeździsz na gazie - przed założeniem nowych kół zawsze jadę jednocześnie na diagnostykę LPG https://gaz-time.pl/diagnostyka-lpg , żeby wykluczyć drobne nieszczelności i upewnić się, że skrzynia biegów nie przegrzewa się z powodu problemów z płynem chłodniczym. Lepiej zrobić wszystko razem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (17 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry