Widok

Gdzie w Gdansku mozna zrobic paznokcie??

Kupię Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny bardzo prosze Was o rade. Gdzie w Gdansku mozna zrobic paznokcie. Nie robie ich sztucznych od dawna i nie wiem co lepiej jest teraz zrobic. Akryl, zel czy hybryde? Polecicie mi kogos?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli masz swoje ładne paznokcie to lepiej zrobić hybrydę, bo wyglądają najbardziej naturalnie, niestety w Gdańsku nikogo nie znam, mogę Ci jedynie kontakt polecić dwa salony w Redzie
Tez polecam hybrydę, wygląda bardzo ładnie, a to możesz zrobić praktycznie wszędzie:)
No wlasnie... Tylko moje paznokcie sa krotkie i niezbyt ladne... Chyba nie bedzie to dobrze wygladalo... Chociaz nie wiem sama...
image
a ile Ci zostało do ślubu? może właśnie zrobić sobie hybrydę na krótkie paznokcie i niech sobie ładnie rosną, a tuż przed ślubem odświeżysz i będzie git:) Bo akryl i żel są już bardziej inwazyjne, nieumiejętnie zrobione zniszczy Ci płytkę i tyle będziesz miała, najlepiej idź do jakiegoś dobrego salonu i niech on będzie nawet drogi, ale żebyś miała pewność że robią dobrze. Może poszukaj sobie salonów w Gdańsku i po prostu wpisz w google na pewno jakieś opinie znajdziesz
Zostalo 2 miesiace wiec spoko :) w sumie moge zaplacic drogo juz przy tym wszystkim koszta paznokci sie nie licza :) chcialabym jednak miec pewnosc ze tam gdzie pojde faktycznie dobrze robia. No nic... Poszukam na trojmiasto :)
image
funny - Robert ze studia Aspazja na Morenie.

Ja go polecam w 100% robi i hybrydy i żele i akryl i tradycyjny manicure.
Jesli chodzi o akryle, to robi piekne i delikatne (tj delikatnie wygladajace i bardzo naturalnie - jak siostra zrobila sobie pierwszy raz u niego to stwierdzilam, ze tak pieknych sztuznych pazurkow nie widzialam :).
ja u niego robilam wymyslnego frencha na slub (normalny lakier na moim paznokciu) i teraz chodze na hybrydy do niego regularnie. (3 tygodnie nic sie z nia nie dzieje poza tym, ze pazurki mi odrastają).

Mozesz isc do niego i doradzic sie czy masz zapuszczac czy zrobic akryl/żel.
Ja na slub umowilam sie na malowanie na moim paznokciu chyba, ze jakis sie polamie :) to wtedy rorobimy pojedynczy

dla mnie Robert to mistrz zrobil mi niestandardowe pazurki na lsub (mam mega biala koncowke swoja a nie chcialam standardowego frencha) i porobil mi wzorki na pazurkach takie jak mialam na sukience koronkowe aplikacje a calosc wykonczyl krysztalkami swarovskiego, ktore takze mialam na kiecce :)

zdjecie niestety mam kiepskiej jakosci i malo co widac, ale polecic z czystym sumieniem go moge :)

jesli chodzi o cene, to za hybrydy teraz place 60zl za rece, za normalne malowanie 40 zl, za slubne z osdobami placilam chyba kolo 50-60, akryl zel chyba kolo 100 zl.

ceny wg mnie nie sa moze tak niskie jak na gruponach, ale przykladowo kumpela z grupony zrobila hybrydy a po 3 dniach jej zaczela odpryskiwac :)
Dziwnue tak do faceta ale w sumie co to za roznica ;) oki umowie die fo niego. Facet musi to lubic robic bo raczej faceci takich rzeczy nie robia :) pojde i dowiem sie co z tym zrobic :) dziekuje!!
image
Magda czy on robi również pedicure ??
image
shanti - sam pedicure (piety, wycinanie skórek, pilowanie paznokci itd) robi kosmetyczka (jeśli zwykły pedi z malowaniem to także robi to kosmetyczka) , a hybrydy/akryl/żel na paznokciach u stóp robi Robert.

funny - ja poszam do niego z ciekawości :) "no bo jak facet paznokcie?!" teraz nie zamieniłabym go na nikogo innego - Robert jest po prostu mistrzem (i to dosłownie bo jeździ na konkursy które zazwyczaj wygrywa :) ) ma zmysł artystyczny, no i pewną rękę. do tego to co robi wygląda delikatnie a materiały na których pracuje super się trzymają.
Polecam z czystym sumieniem salonik Estilo który mieści sie w Pasażu Królewskim na dole , u Pani Jagody robie paznokcie juz kolejny rok , robie u niej żelowy french , paznokcie wygladaja bardzo naturalnie, sa trwale , https://www.facebook.com/EstiloStudioPaznokci?fref=ts , robiłam tez hybryde kiedy na jakis czas chcialam dac odpoczac moim paznokciom od żelu :) , polecam goraco nie pozałujesz ,
z czystym sumieniem polecam:
Everynails na Matarni w centrum handlowym,
salon Dreams na Oruni Górnej
oraz p. Monikę z Kościuszki (pawilony białe)
Już po! Teraz jestem mądra i udzielam rad :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja również polecam Pana Roberta z salonu Aspazja, na prawdę robi cudowne paznokcie, jest mistrzem w swojej dziedzinie, ja akurat mam akryl- french, wyglądają cudownie, bardzo naturalnie

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry