Widok

Gdzie w Gdansku mozna zrobic paznokcie??

Kupię Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny bardzo prosze Was o rade. Gdzie w Gdansku mozna zrobic paznokcie. Nie robie ich sztucznych od dawna i nie wiem co lepiej jest teraz zrobic. Akryl, zel czy hybryde? Polecicie mi kogos?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli masz swoje ładne paznokcie to lepiej zrobić hybrydę, bo wyglądają najbardziej naturalnie, niestety w Gdańsku nikogo nie znam, mogę Ci jedynie kontakt polecić dwa salony w Redzie
Tez polecam hybrydę, wygląda bardzo ładnie, a to możesz zrobić praktycznie wszędzie:)
No wlasnie... Tylko moje paznokcie sa krotkie i niezbyt ladne... Chyba nie bedzie to dobrze wygladalo... Chociaz nie wiem sama...
image
a ile Ci zostało do ślubu? może właśnie zrobić sobie hybrydę na krótkie paznokcie i niech sobie ładnie rosną, a tuż przed ślubem odświeżysz i będzie git:) Bo akryl i żel są już bardziej inwazyjne, nieumiejętnie zrobione zniszczy Ci płytkę i tyle będziesz miała, najlepiej idź do jakiegoś dobrego salonu i niech on będzie nawet drogi, ale żebyś miała pewność że robią dobrze. Może poszukaj sobie salonów w Gdańsku i po prostu wpisz w google na pewno jakieś opinie znajdziesz
Zostalo 2 miesiace wiec spoko :) w sumie moge zaplacic drogo juz przy tym wszystkim koszta paznokci sie nie licza :) chcialabym jednak miec pewnosc ze tam gdzie pojde faktycznie dobrze robia. No nic... Poszukam na trojmiasto :)
image
funny - Robert ze studia Aspazja na Morenie.

Ja go polecam w 100% robi i hybrydy i żele i akryl i tradycyjny manicure.
Jesli chodzi o akryle, to robi piekne i delikatne (tj delikatnie wygladajace i bardzo naturalnie - jak siostra zrobila sobie pierwszy raz u niego to stwierdzilam, ze tak pieknych sztuznych pazurkow nie widzialam :).
ja u niego robilam wymyslnego frencha na slub (normalny lakier na moim paznokciu) i teraz chodze na hybrydy do niego regularnie. (3 tygodnie nic sie z nia nie dzieje poza tym, ze pazurki mi odrastają).

Mozesz isc do niego i doradzic sie czy masz zapuszczac czy zrobic akryl/żel.
Ja na slub umowilam sie na malowanie na moim paznokciu chyba, ze jakis sie polamie :) to wtedy rorobimy pojedynczy

dla mnie Robert to mistrz zrobil mi niestandardowe pazurki na lsub (mam mega biala koncowke swoja a nie chcialam standardowego frencha) i porobil mi wzorki na pazurkach takie jak mialam na sukience koronkowe aplikacje a calosc wykonczyl krysztalkami swarovskiego, ktore takze mialam na kiecce :)

zdjecie niestety mam kiepskiej jakosci i malo co widac, ale polecic z czystym sumieniem go moge :)

jesli chodzi o cene, to za hybrydy teraz place 60zl za rece, za normalne malowanie 40 zl, za slubne z osdobami placilam chyba kolo 50-60, akryl zel chyba kolo 100 zl.

ceny wg mnie nie sa moze tak niskie jak na gruponach, ale przykladowo kumpela z grupony zrobila hybrydy a po 3 dniach jej zaczela odpryskiwac :)
Dziwnue tak do faceta ale w sumie co to za roznica ;) oki umowie die fo niego. Facet musi to lubic robic bo raczej faceci takich rzeczy nie robia :) pojde i dowiem sie co z tym zrobic :) dziekuje!!
image
Magda czy on robi również pedicure ??
image
shanti - sam pedicure (piety, wycinanie skórek, pilowanie paznokci itd) robi kosmetyczka (jeśli zwykły pedi z malowaniem to także robi to kosmetyczka) , a hybrydy/akryl/żel na paznokciach u stóp robi Robert.

funny - ja poszam do niego z ciekawości :) "no bo jak facet paznokcie?!" teraz nie zamieniłabym go na nikogo innego - Robert jest po prostu mistrzem (i to dosłownie bo jeździ na konkursy które zazwyczaj wygrywa :) ) ma zmysł artystyczny, no i pewną rękę. do tego to co robi wygląda delikatnie a materiały na których pracuje super się trzymają.
Polecam z czystym sumieniem salonik Estilo który mieści sie w Pasażu Królewskim na dole , u Pani Jagody robie paznokcie juz kolejny rok , robie u niej żelowy french , paznokcie wygladaja bardzo naturalnie, sa trwale , https://www.facebook.com/EstiloStudioPaznokci?fref=ts , robiłam tez hybryde kiedy na jakis czas chcialam dac odpoczac moim paznokciom od żelu :) , polecam goraco nie pozałujesz ,
z czystym sumieniem polecam:
Everynails na Matarni w centrum handlowym,
salon Dreams na Oruni Górnej
oraz p. Monikę z Kościuszki (pawilony białe)
Już po! Teraz jestem mądra i udzielam rad :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja również polecam Pana Roberta z salonu Aspazja, na prawdę robi cudowne paznokcie, jest mistrzem w swojej dziedzinie, ja akurat mam akryl- french, wyglądają cudownie, bardzo naturalnie

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry